Thuisblunders, supermarkterrors en regendansjes – 10 mini-anekdotes

1 – “Ik heb een beetje last van mijn piercing, ik ga er even wat terpentine op doen.” Ik hoor mijn error en schiet in de lach. “Ehhh, betadine.” (Laura)

2 – Ik heb zojuist een tandenstoker die op het aanrecht lag (ja, waarom dan ook, lieverd?) in de vaatwasser gestopt. (Laura)

3 – Die laptopopladers die altijd in de knoop zitten hè… zo zit mijn haar nu. #eeuwigeklit #dikhaar #zucht (Laura)

4 – Een vrouw in de supermarkt staart al 10 sec naar haar karretje. Ik ben sperziebonen aan het afwegen en het valt me op dat ze verward is. Daarna lost het zich vanzelf op: een andere vrouw komt met een karretje aanrijden: “deze is van u, ik reed er zo mee weg!” (Laura)

5 – Ik ben een vorig seizoen Masterchef Australië aan het terugkijken, ik heb er nog niet zo veel gezien! Aan het begin krijg ik de schrik van mijn leven (#drama), wanneer ze de winnaars van alle eerdere seizoenen voorstellen. #Ditwiliknognietweten! (Laura)

6 – Ik wíl gewoon vaak naar de wc nu. #wcopgeknapt #tegelverf #veeltheedrinken #overdrijvenmag (Dorinde)

7 – Als er ooit een wesp in mijn auto komt, is het einde oefening ben ik bang. #schijterd #vreselijkebeesten #beweegeensnormaal (Dorinde)

8 – Regenlaarzen gekocht. In de zomer. En ik ben er echt heel blij mee, hahaha! #regendansjes #needatookweerniet (Dorinde)

9 – It’s beginning to look a lot like Christmas… #bestsongever #oudeafleveringenkijken #eigenhuisentuin #hoeveelmaandennog? (Dorinde)

10 – Kijk je me nou écht zo lief aan of wil je wat van me? #schijnheil #wilgewoonbrokken (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 juli 2020 / 7:39 am

    Hoe krijgen jullie ‘t voor elkaar jaar in jaar uit jullie tweelinginbreng al noterend zo speels anekdotisch te handhaven?!
    💪🤗😃🥀🥀😃🤗💪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge