Eierregen, woestijnbillen en treinen naar Berlijn – 10 mini-anekdotes

1 – “Laten we de cadeaubon van Ranzijn meenemen!” (…) “Dat wordt dan 47,50 alstublieft. – Pinnen graag.” (Laura)

2 – Regen bij ons op zolder klinkt net alsof je non stop rauwe eitjes tegen een panrand aan het openbreken bent. Huiselijke geluiden dus! (Laura)

3 – Manlief (haha) en ik liepen net een rondje door de wijk. We zagen in de verte een taxi staan en begonnen te kletsen over onze eigen ervaringen met taxi’s. Na twee verhalen te hebben uitgewisseld, passeren we de ‘taxi’. Is het gewoon een auto die breed geparkeerd staat :’D (Laura)

4 – Leerlingen vragen om een mop onderaan hun toets te schrijven is echt de beste uitvinding ooit! 😉 “Wat is de overeenkomst tussen je billen en de woestijn?” (…) “Cactussen!” (kak) (Laura)

5 – Nog een mop van een leerling: Er komen twee mandarijnen (haha, ik moet bij de introductie altijd al grinniken) langs de Rijn. Zegt de ene tegen de ander: “Hé man, De Rijn!!” en daaronder staat: “mevrouw, krijg ik hier een bonuspuntje voor?” #Nicetry (Laura)

6 – Er heeft er eentje ontdekt dat je ook via het balkon naar binnen kunt. #loeiloei #nooitmeeruitslapen #grenstaanslaapkamer (Dorinde)

7 – Ik heb misschien deze week een ijsje gegeten als voorgerecht. #favorieteijswinkel #terugvanwinterslaap (Dorinde)

8 – Op het perron hadden we nog de keuze tussen Berlijn of Den Helder – Texel. We zijn toch maar naar Berlijn gegaan, haha. #weekendjeweg (Dorinde)

9 – Even de oogjes dicht en er wordt meteen koffie gehaald door de boyfriend. Ideaal. Hopelijk werkt dit vaker. #indetrein #opnaarBerlijn (Dorinde)

10 – Mega lang verhaal in het Duits. “Ladies and gentlemen, welcome on this train.” #verschilmoeterzijn (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    6 maart 2020 / 8:19 am

    Tien keer getrakteerd worden op mini-ha-ha-tjes geeft maxi-dagbegin! Goede Vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge