Huwelijksreis, slechte voorbereidingen en oplettende leerlingen – 10 mini-anekdotes

– Huwelijksreis naar de Azoren, let’s go! 🙂 (Laura en Daan)

– “Deze wandeling is waarschijnlijk de mooiste van het hele eiland. Het meer is prachtig en de tocht ernaartoe is zo mooi vanwege het wisselende landschap.” Wij: Mistig. #stillverypretty #wisselvallig #Azoren (Laura)

– Wij aan verschillend personeel hier vragen hoe laat de live muziek hier begint. Het personeel twijfelt en verwijst ons steeds naar een andere collega. Uiteindelijk weten we het en gaan we met de lift naar boven. Schaapachtig kijk ik naar de enorme aankondiging in de lift. (Laura)

– Ook op huwelijksreis kijken we naar Over mijn lijk, wat een prachtige serie. Met een lach en een traan, ik heb van ze geleerd! #celebratelife #oml (Laura)

– Note to self: neem geen hapje als je een nies voelt aankomen. #smurrieoveral (Dorinde)

– Ik heb Thomas zojuist een vervroegd valentijnscadeau gegeven. Een chocolade paashaas. #absoluutnietomzelfteprofiteren #nomnom (Dorinde)

– Chocolade paashazen houden niet van springen. #gebrokenoor (Dorinde)

– “Mevrouw, zij zegt dat u altijd los haar heeft, maar u heeft toch ook wel eens een staart in?” #lesgeven #jewordtgoedindegatengehoudenhaha (Dorinde)

– Net wanneer ik een foto wil maken van de katten die super lief bij elkaar liggen, geeft de een de ander een mep. #timingiseverything (Dorinde)

– Ik proef nog steeds de knoflooksmaak van de zwarte saus die ik vanmorgen vrolijk over mijn pancake gooide. De saus van een Portugees (hartig) toastje met kaas en tomaat. Ik verwarde hem met de stroop die ernaast stond. #uhl #blijvenlachen #komhiermetdieservet (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    14 februari 2020 / 8:36 am

    Hoe grillig wisselend tweety tweets, los haar, kattenpoot, Azoorse mist en Azoorse saus, traan en lach ‘Over mijn lijk’ (ik in tranen bij Lotte), Valentijnse paashaas, smurrienies, life music…fijne Valentijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge