Een speciale dag!

De maand waarbij je met het tellen op je knokkels uitkomt op de linkerknokkel van je rechterhand. Je er vervolgens achterkomt dat er 31 dagen in deze maand zitten. De laatste dag die je associeert met de schoolvakantie. De dag dat Lady Di (inmiddels 20 jaar geleden) omkwam tijdens een auto-ongeluk in Parijs. De geboortedag van koningin Wilhelmina. Enne… als klap op de vuurpijl is het ook nog eens 250e Kerstdag!

31 augustus. 

Voor ons is dit de dag waar we vanaf 14 juni al naartoe leven. Vandaag krijgen we eindelijk de sleutel van ons huis! Vanmiddag om 15:30 hebben we een afspraak bij de notaris en dan is het gewoon zover… De eerste keer de sleutel in het slot, de hal binnen stappen en beseffen dat dit van ons is. De eerste keer neerploffen op je eigen WC, handen wassen in de blauwe keuken en lieve woordjes fluisteren tegen de vaatwasser… ik heb er zin in!

Binnenkort kunnen jullie via de blog vast intens meeleven door alle klus- en klunsanekdotes tijdens de voorbereidingen. JOEPIE!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 31 augustus 2017 / 7:10 am

  Superleuk dat jullie vandaag dan echt de sleutel krijgen! Heel veel plezier bij de sleuteloverdracht en geniet van de komende tijd! Ik ben zo benieuwd naar het resultaat straks 🙂 Een blauwe keuken klinkt al goed!
  Romy schrijft over.. Review: Hygge – gezelligheid & geluk op z’n Deens

 2. gerdiemar
  31 augustus 2017 / 7:58 am

  31 augustus 2017, de dag van in grote letters ingetoetst: VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE EIGEN HUIS!
  Alle succes met het klussen en inrichten en daarbij vooral ook heel veel plezier!
  (pee-es, ehhh, 250ste kerstdag? Hoe dat?)

 3. Riet
  31 augustus 2017 / 4:23 pm

  Wat een mijlpaal, nu nog een wachtwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge