Een paar missers deze week

Follow me

“Ik weet de weg hoor, volg mij maar. Elfde verdieping en dan lokaal 41.” Samen met een collega ben ik vandaag op cursus in Amsterdam. Ik weet de weg, dus ik leid ons naar het lokaal. Wanneer we bijna bij lokaal 40 zijn, stoppen we even. Ik twijfel ineens of verdieping 11 wel goed is. “De cursus vindt plaats op de 9e verdieping.” Oeps!

De finale

De laatste tijd val ik steeds vaker in slaap in de woonkamer. Meestal zijn Daan en ik dan net klaar met eten, waardoor ik een beetje rozig ben. Zo ook vanavond. Tijdens het kijken van Obese val ik precies bij de ontknoping in slaap. Ik heb Daan achteraf vriendelijk moeten verzoeken om nog even terug te spoelen, oeps!

Over slaap gesproken…

Die heb ik afgelopen week ook wel gemist doordat een mug in onze kamer is gaan spoken. Nadat we (oké nee, Daan) zo’n 5 minuten in de kamer hebben gezocht, geven we het op en hebben we James naar boven geroepen. Zeer effectief! Vervolgens mis je wel je slaap door een draaiende, wassende kat, maar afijn…

“Gezellig hè!”

Aan het eind van een schooljaar is het voor docenten altijd toch weer een beetje spannend om te weten welke klassen je volgend jaar zal gaan lesgeven en met wie je samen mentor zal worden (wij hebben een duo-mentoraat, zeer fijn!). Ik heb zojuist mijn mail gelezen dat ik mentor word met een hele gezellige wiskunde collega. Ik besluit om hem meteen “gezellig!!” te appen.

En toen werd ik wakker.

Gênant gewoon

Hahaha de hele zumbales van vanavond. Linksom waar je rechtsom moet, te laat draaien, NIET…. Godzijdank stonden we achteraan 😉

“Noem mij maar Dorinde dan.”

Hahaha, ik heb een mail van een collega beantwoord en daarbij zijn naam compleet verkeerd geschreven. Toch nog maar even een mailtje er achteraan gestuurd ;).

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge