Een handig extraatje

Kennelijk hebben baby’s bepaalde ‘sprongetjes’ waarin ze meer moeten huilen en zich anders gedragen omdat ze zich ontwikkelen. Ik denk dat katten iets vergelijkbaars hebben, maar dan zonder het ontwikkelgedeelte, haha.

Soms zijn ze een aantal weken zo mak als een lammetje, terwijl ze daarna zoooo druk kunnen zijn. Vanwege een speelballetje, of hun eigen staart. Of de staart van de broer. Ook onze bank heeft het af en toe zwaar te verduren, waardoor er wat haaltjes ontstaan. Gelukkig hebben we een fijn apparaatje daarvoor: zo een waarmee je de pluisjes van je kleren kunt verwijderen.

Wanneer ik beneden kom, zie ik dat Thomas de bank aan het ‘behandelen’ is. Lachend kijkt hij me aan. “Het mooie is nog wel dat we de ontpluizer gratis kregen bij het strijkijzer, terwijl we die bijna nooit gebruiken.” Haha, oeps.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 september 2020 / 7:11 am

    Ha ha, verborgen strijkboutkritiek en verstopt kats gedrag van hoezo plots de bank vernielen, terwijl je van plots babyhuilgedrag nog kunt snappen dat er een tandje in aantocht is. Nu, onthaal ze! (met de ontpluizer😝)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge