Een agenda-overzicht in onze bruiloftsvoorbereidingen! (deel 3)

De eerdere versies gemist? Zie hier deel 1 en zie hier deel 2!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de eerdere versies online zette. Ik heb bewust even gewacht met deel 3, maar hier is hij dan toch vandaag!

In dit laatste overzicht deel ik met jullie wat wij in 2020 nog aan voorbereidingen hebben getroffen voor de bruiloft!

Op vrijdag 3 januari 2020 heb ik mijn proefkapsel en proefmake-up gedaan bij Annelies, een ontzettend gezellige vrouw die ik via een vriendin ken! Ze heeft me van alles laten zien (kapsels met vlechten, wat meer opgestoken, meer los, veel krullen….) en het was ontzettend gezellig! We hebben ook meteen een afspraak gemaakt om mijn haren te verven, de grijze haren zijn namelijk weer gezellig van de partij, hahaha. Enne.. ze zijn niet welkom op onze bruiloft!

Op maandag 6 januari hebben we twee dingen geregeld!

‘s Ochtends zijn we naar de notaris geweest om te spreken over de voorwaarden enzo. Super romantisch.

‘s Middags zijn Daan en ik in ondertrouw gegaan bij de gemeente. Je kunt dit al veel eerder doen, maar wij waren op de één of andere manier toch wat aan de late kant, haha. We moesten een paar formulieren controleren en ondertekenen en dat was het dan. Toch hebben we er een glaasje (alcoholvrije) bubbels op gedronken! (Goede voornemens enzo).

Op zaterdag 11 januari hadden wij onze eerste dansles! We hebben samen al 4 jaar op dansen gezeten, dus voor ons was dit meer een opfrisser. We hebben muziek uitgekozen voor onze medley en het was echt heel erg leuk om weer samen te dansen! Eigenlijk konden we het nog best goed, jeuj :).

Op maandag 13 januari mocht ik mijn jurk ophalen! Mijn schoonmoeder ging gezellig mee en het was heerlijk om te zien dat mijn jurk helemaal pastte. Voor deze laatste 3 weken mocht mijn jurk gezellig bij mijn schoonmoeder logeren.

Op vrijdag 17 januari zijn we opnieuw naar de notaris geweest om nu onze documenten te tekenen. Oei, officieel hoor, met dat pinpasje… 😉

Op zaterdag 18 januari hebben Dorinde en ik de bedankjes in elkaar gezet. Lekker op tijd, toch? 😉 Achteraf was ik erg blij dat we dit nu al hadden gedaan, het was toch wel even een klusje!

Op maandag 20 januari hadden we onze tweede dansles. We hebben ons laatste stukje geoefend en de puntjes op de i gezet. De volgende keer dansen we voor het eggie, spannend!

Op woensdag 22 januari komt de vrouw langs die wij voor de taart hebben geregeld. Ze gaat heel veel appeltaarten bakken en we bedenken samen een opstelling met de houten schijven die we hebben gekocht. Het wordt echt gaaf!

In deze periode bestel ik ook de laatste spullen: zakdoekjes, mooie pennen, het gastenboek, een puzzel waar de gasten op kunnen schrijven, tafelkaartjes, onze boekjes waar we onze geloften in schrijven…

Op maandag 27 januari gaan we gezellig uit eten en bespreken we de laatste voorbereidingen! 😉

Op woensdag 29 januari gaan we naar Marquette om wijn te proeven. Geen straf hoor, hahaha.

In dit weekend schrijven we allebei onze geloften! Ook hebben we contact met de DJ over de muziekstijl die we graag willen horen.

Op maandag 3 februari ga ik naar de schoonheidssalon voor een paar behandelingen.

Op dinsdag 4 februari (gefeliciteerd pap!) is het mijn laatste werkdag. Ik loop mijn trouwschoenen nog even voor de laatste keer in en ik zeg mijn collega’s en leerlingen gedag. Verlof!

Op woensdag 5 februari doe ik een spraytan, zodat ik een mooie gezonde teint heb in mijn trouwjurk! 😉

Op donderdag 6 februari ga ik nog één keer met Daan (en Dorinde) naar Marquette om alles door te spreken. We testen de muziek, oefenen een paar keer de binnenkomst en de dans en dan zijn we er echt klaar voor!

‘s Middags laat ik mijn nagels doen en dan zie ik er qua uiterlijk volgens mij goed uit! (Godzijdank heb ik geen grote pukkel op mijn neus ofzo, daar ben je toch bang voor, hahahaha).

Op vrijdag 7 februari was het genieten op onze trouwdag! 😀 Misschien moet ik daar toch ook maar eens een blog over schrijven? 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Omarij
  16 april 2020 / 7:24 am

  Wat een topbofferds zijn jullie, wat een oogdoordenaaldkruipers. Stel, allemachtiig, stel dat jullie trouwvoorbereidingen en het trouwfeest in de anderhalvemetertijd was gevallen…moet je toch niet aan denken.
  De covidgod had het goed voor met jullie: de intensieve en intensief mooie en hierboven ook zo mooi beschreven aanloop naar 7 februari 2020 verliep gelukkig zonder coronaatjes!

 2. Omarij
  16 april 2020 / 8:50 am

  P.S
  Wat een liefdevolle foto boven de blog❤️❣️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge