Drollenrecord?

In huis hebben we twee rolmaten. Best overdreven, zou je denken. Nou, mooi niet dus! Ondanks dat ik weet dat de ene op zolder hoort te liggen en de andere in de ‘technische’ la beneden, ben ik ze toch vaak kwijt. (Ja, we hebben serieus een la de ‘technische la’ genoemd. Er zitten super technische dingen in, zoals batterijen, viltjes en lampjes.)

Ik wilde de rolmaat trouwens gebruiken om onze tuin op te meten: we hebben namelijk een loungeset gekocht! Zooo blij mee. Hij is enorm groot, maar hij past perfect op dat stukje tuin van ons. Dat wist ik echter pas toen ik één van de twee (!) rolmaten even later gevonden had. In de badkamer. Ik heb heel wat gefantaseerd over de reden van de rolmaat in de badkamer (een nieuw drol record?) maar het bleek later voor het opmeten van een handdoekenrek.

De tweede rolmaat is trouwens nog steeds spoorloos.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    25 mei 2020 / 7:16 am

    Aan de ellenlange lengte van de loungebank valt af te lezen dat je aan 1 rolmaat niet genoeg had😊, pas maar goed op ze. Op die rolmaten bedoel ik. Op de loungebank passen jullie beiden languit tegelijk! 🤗🤗Lounge ze🥀🥀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge