Dor’s vrijgezellenfeest (deel 4)

Uiteraard was de gieter ook bij de party

We rijden een erg landelijk weggetje op dat vlák langs de snelweg loopt. “Op naar de laatste locatie!” We belanden op een boerderij waar een boer ons erg vragend aankijkt. M’n gieter is leeg, dus ik hoef hem niet te vragen of hij Thomas heet. Is toch niet zo’n boer’n naam. Blijkbaar zit de b&b een huisje verderop, dus we rijden het erf weer af.

We parkeren de auto’s en stappen uit, waar we al meteen vriendelijk worden begroet door de eigenaresse op krukken. Ze leidt ons even rond (het is echt énorm) en wenst ons een fijne tijd. Het is nog heerlijk weer, dus we besluiten om nog lekker in de tuin te gaan zitten met een prosecco.

De locatie van de b&b is precies op een aanvliegroute van Schiphol, dus af en toe moeten we ons gesprek even pauzeren wanneer er een vliegtuig overvliegt. Voor een nachtje is dat echt helemaal prima (ook wel leuk juist, zo al die vliegtuigen van dichtbij), maar respect als je hier dagelijks mee te maken hebt ;-). Van de meiden krijg ik een eigen bakje chips: DORitos. Ze denken ook aan alles, haha.

Ruim een uur later wordt het eten bezorgd: pokébowl, heeeerlijk! Helaas is de bestelling niet helemaal goed doorgekomen waardoor we 2 maaltijden te weinig hebben. Een belletje met het restaurant lost het op en ze komen de maaltijd zo snel mogelijk alsnog brengen. (Wedden dat ze hierna niet meer op deze locatie bezorgen, het is echt niet zo handig te bereiken).

We genieten van het eten en van het toetje (wafels met slagroom, lekker hoor) en daarna krijg ik weer een opdracht. “Het thema van je vrijgezellenfeest is films en wij gaan zo een scene naspelen. Jij moet gaan raden!” Hahaha, ik ga er even voor zitten. Ik word vermaakt met scenes uit de Titanic, Gooische Vrouwen, Bridget Jones, Loenatik (inclusief de scene van Bep met CHOCOLADEVLA, hahaha!), Theo en Thea, Notting Hill en Harry Potter. Zó grappig, ik ben blij dat het gefilmd is… ;-).

Daarna was ik aan de beurt. Ik kreeg een koptelefoon op en moest liedjes gaan uitbeelden. “Ja, en als we een liedje niet raden, moet je een ballon opblazen!” Oh god. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik totaal geen fan ben van ballonnen. Ik doe daarom extra mijn best op ‘it’s training men’, ‘zing vecht huil bid’, ‘single ladies’ en nog een aantal nummers. Ik wil verder niet opscheppen, maar ik hoefde maar één ballon op te blazen ;-). Sportief als ik ben heb ik ze tijdens de Silent Disco later alsnog opgeblazen. Me zo’n koptelefoon op je hoofd hoor je het toch niet als ze knallen, haha.

Bij de Silent Disco hebben we heerlijk ongegeneerd in de tuin gedanst (het was super warm binnen) en genoten om eindelijk weer een beetje te feesten. Rond een uur of half 2 zijn we gaan slapen en de ochtend erna kregen we nog een heerlijk ontbijtje.

Meiden, ontzettend bedankt dat jullie dit voor mij geregeld hebben. Ik heb enorm genoten en kan niet wachten tot de bruiloft!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    23 juni 2021 / 6:52 am

    Het was een spetterende knalfeestdag, getuige je mooie beschrijving van lokatie naar lokatie en getuige bijgaande foto. Zelfs over ballonopblaasangst heen gekomen!
    Iemand rijp maken voor een trouwdag… tismewat! Meiden vol Schwung, vol creativiteit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge