Dor’s vrijgezellenfeest (deel 3)

We komen aan bij een groot terrein dat volledig is afgesloten met een ondoorzichtig hek. “Adventure park” Lees ik. O jee, o jee. Ik wil niet beweren dat ik hoogtevrees heb, maar om nou echt iets heel avontuurlijks te gaan doen? Nou goed, ik laat me verrassen!

We bellen het nummer dat op het hek staat en worden vervolgens binnengelaten door een man. Geen Thomas, helaas ;-). Hij showt ons waar we de auto’s kunnen parkeren. In de verte zie ik een paar groepjes met mannen, yes! 

Nadat ik alle mannen heb ondervraagd – eentje wilde vandaag wel even een Thomas zijn, maar dat werd helaas niet goedgekeurd door de dames – nemen we even plaats in het zonnetje. Ben benieuwd wat we gaan doen!

Even later worden we naar binnen begeleid waar we weer plaatsnemen. We starten met een muziekbingo, die ik héél toevallig ook nog win! (De “dj” liep steeds even langs om op m’n blaadje te spieken welke liedjes ik nog moest, haha). Ik krijg een kapiteinspet op en ben de captain van team 1. Na een minuutje heeft op dezelfde toevallige wijze een vriendin gewonnen die de captain wordt van team 2. 

We hebben veel lol met van die vierkante “letterpakken”, waar je dan voorop en achterop een letter hebt zitten. Met z’n vieren moeten we steeds een woord maken waardoor we met die mega onhandige pakken door elkaar heen moeten rennen. Vervolgens gaan we aan de slag met een escaperoom in Titanic stijl (ook volgens het thema ‘film’). Mijn groepje wint uiteindelijk, waardoor ik vervolgens een liedje karaoke moet zingen. Als we niet hadden gewonnen, had ik ook een liedje karaoke moeten zingen ;-). 

“BLOEEED, ZWEEEET EN TRAAAANEEEUH” Ik doe enorm m’n best, maar weet totaal niet hoe de timing van het refrein moet, hihi. Onze DJ gooit er zelf ook nog een nummertje André Hazes tegenaan en een paar van de meiden doen er ook nog eentje :-).

Net voordat we vertrekken bij deze locatie kom ik hem dan toch nog tegen hoor. Een Thomas! Dankbaar gooi ik het laatste beetje water uit mijn gieter, de rest was gelukt met behulp van de stekker. Leuk dat ik er tóch nog eentje gevonden heb. Ben erg benieuwd waar de rest van de Thomassen verstopt zitten.

Wordt vervolgd!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 juni 2021 / 8:05 am

    Muziekbingo in een adventurepark klinkt complex, klinkt op zich al als bloed zweeeeet en traaaaanen en dan ook nog zonder Thomassen, hoe hebben ze jouw vrijgezellenfeest verzonnen!
    Afijn, je gieter is leeg, hoi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge