Dor’s vrijgezellenfeest (deel 2)

“Alsjeblieft!” Ik krijg een enveloppe in mijn handen gedrukt. Op het papiertje lees ik dat ik direct mijn spullen moet pakken, inclusief slaapspullen. “Je mag nog even douchen hoor, dat hebben we ingecalculeerd.” Die meiden denken ook aan alles ;-).

Terwijl ik snel onder de douche spring, presenteert Thomas me alvast de outfit die ik aan mag trekken. Ik krijg een geeloranje T-shirt aan met daarop een plaatje van een stopcontact (een inside-joke), haha! Ook krijg ik een roze bloemenslinger om met een ‘bride to be’ hartje eraan. Dit valt mee!

Wanneer we op pad gaan, word ik als eerste naar de Welkoop gestuurd. Ik vraag me af wat ik daar nou weer moet doen. “Ga maar op een karretje zitten!” Laura brengt me de winkel in en laat me aan de medewerkers vragen waarom ik daar ben. Ik krijg een vuilniszak van de kassière waar ‘Dor’ op staat. Weer buiten haal ik een felgroene gieter en stiften uit de tas. Ik moet erop stiften: “Ik ben Dor, ik geef water”. Sonja vertelt me dat het een hele speciale gieter is, het is namelijk een gieter en rugzak in één. Hoe verzinnen ze het, haha. Nu mijn outfit compleet is zie ik dat ik de práchtige kleurencombinatie groen-met-oranje aan heb. Vroeger had ik mijn kamer groen met oranje geschilderd, waar ik na een paar dagen al spijt van had. Ik heb daar heel wat jaren mee gedaan en heb al vaak aan m’n vriendinnen verteld dat ik die combinatie echt walgelijk vond. Goed onthouden dus, hahaha.

We rijden met twee auto’s naar de volgende locatie. We rijden richting het Gooi (chique) en we halen bij een restaurantje een picknick op. Dan rijden we door naar een groot park waar o.a. een aantal scenes uit Gooise Vrouwen zijn opgenomen. Hier sluiten mijn schoonzus en nog een vriendin aan, gezellig! Voordat ik een hap mag nemen, moet ik eerst de volgende opdracht openmaken. “Aangezien je gaat trouwen met Thomas, mag je vandaag op zoek naar nog meer Thomassen. Voeg hen toe aan een besloten Facebookgroep: ‘de Thomas Spaarclub’”. Vervolgens toveren de meiden een paar liter water tevoorschijn die ze in mijn gieter gooien. Nee toch he? “Als je een Thomas gevonden hebt, mag je wat water uit je gieter gooien.”

Er staan een aantal mannen verderop en na een paar happen lunch besluit ik om op ze af te gaan. Uiteraard is er hier in het Gooi geen enkele Thomas te vinden. Op zoek naar Olivier, Evert of Berend was waarschijnlijk een stuk makkelijker geweest, haha 😉. Gelukkig is er nóg een manier om water uit mijn gieter te krijgen. Ik maak een cadeautje open en vind daarin een lampje met een enorm snoer mét stekker. “Als je het lampje in een stopcontact stopt en hem aanzet, mag er ook wat water uit.” Ok ok, dat is beter te regelen.

Na de lunch en heel wat mannen – maar geen Thomas – verder, rijden we door naar de volgende locatie.

Wordt vervolgd!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 juni 2021 / 7:04 am

    Hoe verzinnen ze het! Heel wat denkwerk voorafgegaan aan die ludiek malle gekke leuke in de kijk zettende opdrachten!
    Haha, wat zul je je opgelaten hebben gevoeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge