“Dor, wacht even”

Al eerder schreef ik iets over onze eerste dag in Berlijn. Dat kun je hier teruglezen. Wel ben ik daar een belangrijke gebeurtenis ‘vergeten’ te melden… 😊

Nadat we toen naar de Berlijnse muur zijn geweest, zijn we vanwege de regen naar het DDR museum geweest. In mijn vorige bericht schreef ik dat we na het museum gingen lunchen. Dat hebben we ook zeker gedaan, maar niet voordat….

“Dor, we gaan even een selfie maken hier bij de Dom!” zegt Thomas tegen me. Prima. Het is net droog en het is inderdaad een heel mooi gezicht. We staan op een bruggetje die ons aan beiden kanten mooi uitzicht geeft. Daarom maken we ook direct een selfie met de andere kant op de achtergrond. Vervolgens loop ik verder, maar Thomas roept: “Dor, wacht eens?” Wanneer ik me omdraai zie ik dat THOMAS OP ZIJN KNIE GAAT!!

Sinds ons weekendje Berlijn zijn we verloofd!! Ik had het totaal niet verwacht dit weekend en heb uiteraard direct ja gezegd! 😊.

De volgende dag zijn we al vrij snel weer naar het bruggetje gelopen waar ik ten huwelijk ben gevraagd. Vervolgens zijn we de Dom ingegaan en hebben we de toren beklommen. Ondanks dat er in feite niet heel veel is veranderd, voelt het toch wel heel speciaal dat we nu als verloofden rondlopen, haha.

We gaan naar Alexanderplatz om wat winkels te bezoeken en reizen vervolgens met de metro naar het Victoriapark. Thomas vertelde me dat hij zijn aanzoek eigenlijk bij de waterval in dit park wilde doen, maar dat het daarvoor te hard regende. We bezoeken de waterval alsnog en moeten dan heel hard lachen als we de opgedroogde ontbrekende waterval zien. Het is een kunstmatige waterval en blijkbaar staat hij uit (?!). Het had zo moeten zijn 😊.

We lunchen bij een schattig tentje en gaan vervolgens naar het Deutsch Historsch museum. We vermaken ons een uurtje en gaan daarna door naar een cafeetje waar we borrelen en de eerste plannen maken voor de bruiloft. Zó leuk om hier nu zelf over na te mogen denken.

We sluiten het weekendje af bij een restaurantje waar ze zowel Thaise gerechten als sushi serveren. Ideaal. Het was een fantastisch weekend en we zijn zeer blij dat we nog net op tijd waren voor alle Corona chaos. Doe voorzichtig!!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Omarij
  16 maart 2020 / 8:35 am

  Yippy! Dat werd een ONVERGETELIJK bezoek aan Berlijn. Gefeliciteerd met jullie komende huwelijk; wat is het toch vreugdevol dat romantiek nog bestaat, Bruggetje, water, uitzicht, selfie en ….en dan….
  Berlijn, wat ben je mooi🤗🥰😍😘🌈🥂🍾🥁💝💟🔝🔝🔝

 2. 16 maart 2020 / 10:03 pm

  Gefeliciteerd! Toch wel duurzaam met de trein naar Berlijn geweest he!? Haha. Beet je het idee gehad dat je alles hebt gezien? Blijft echt een mooie, indrukwekkende en hippe stad.
  Iris | Goedkoop-treinkaartje.nl schrijft over.. Lege treinen vanwege Corona virus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge