Don’t try this at home

Na wekenlang gezocht te hebben naar een leuke jurk voor de bruiloft van mijn nicht, ben ik er eindelijk in geslaagd! Een mouwloos, rood jurkje is het geworden. Top!

(…)

Het is vrijdag, wat betekent dat ik weer lekker bij de paarden ben. Het zonnetje schijnt en ik besluit om mijn shirt met lange mouwen even te verwisselen met een exemplaar met korte mouwen.

Nadat ik drie uur later thuiskom, kijk ik vertwijfeld naar mijn armen. Oei, dat T-shirt staat er morgen wel flink ingebrand. De bruiloft is over een week, dat trekt vast wel bij.

(…)

Nog twee dagen tot de bruiloft. Mijn linkerarm is inmiddels flink mislukt: het kleurverschil kun je vergelijken met pasta met rode saus. Dat is geen associatie waarvan je hoopt dat men zal leggen. Wat zal ik doen? Bruiningscrème?

(…)

De zon schijnt! Dit is mijn kans. Ik trek een topje uit de kast en ga met mijn schouder vol in de zon zitten. Op hoop van zegen.

(…)

YESSSSS IK BEN VERBRAND OP MIJN SCHOUDER!! Nu is het kleurverschil bijna weg!!

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, hahahaha. Nu maar hopen dat ik niet ga vervellen 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    30 mei 2019 / 7:30 am

    Heb jij me daar ongekende moeite gedaan om de bruiloft mouwloos gaaf bij te wonen! Nu duimen dat het niet stervensfris gaat zijn, want om nou die blote partijen te moeten bedekken na zóveel moeite is wel erreg sneu…op to tomorrow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge