Onze blogonderwerpen (ABC-blog)

Ik vond het wel weer eens tijd voor een ABC-blog! Dit doen we altijd in een bepaald thema. Voor deze keer leek het me leuk om de blogonderwerpen te laten terugkomen.

Eerdere ABC-blogs schreven wij over:

Ons avondritueel

Dingen waar je de kriebels van krijgt

Manieren om jezelf op te peppen

Reizen: Texel, maar ook New York

Tips tegen verveling

Koffer inpakken

Leerlinguitspraken

.

Avondbezigheden (bioscoopclichés, uitvoerige beschrijvingen van uitstapjes naar het theater, vriendinnenavondjes met leuke quotes: “Liggen jullie samen onder één dekbed? Krijg je dan nog wel lucht, of moet je dan met een snorkel naar lucht happen?”)

Blunders! Onze blog ademt blunders. (Autopech, stunten op de snelweg, metrohaltes missen, een aanvallende bidet… You name it!)

Christmas time! Wanneer het weer november/december is, is er tussen de regeltjes door altijd wel een kerstverwijzing te lezen op onze blog 😉 We houden ervan! Bijna weer!

Darcy en Dirk. Onze katten, er valt veel mee te beleven! (Darcy gaat regelmatig naar de dierenarts waar hij veel avonturen beleeft, kust graag auto-uitlaten waardoor hij vaak fotogeniek op de foto staat en laatst heeft hij zelf een dagboek bijgehouden van zijn ruzie met de grijze kat. Pikant verhaal, een must-read!)

Eetmomenten: een restaurantbelevenis, een interessante kookervaring (inclusief gesmolten snijplank) of een boodschappenblunder.

Foto’s! In onze vaste rubriek “Never dull photos” komen soms de gekste, schattigste of lelijkste foto’s aan bod. Veel katten ook wel.

Grappige leerlinguitspraken! Klik hier voor een mooie verzameling!

Hatelijke gebeurtenissen: wanneer je teen door je panty steekt, wanneer je vriend direct na jouw beurt óók Yahtzee gooit en je bij het inpakken van je koffer je grondig gestreken jurkje vergeet in te pakken. Grrrrrrr.

Indonesiëblogs van zowel Dorinde als van mij! Bali, Java, Jakarta…

Ja ik wil! Een uitgebreide blog over het huwelijksaanzoek van Daan aan mij!

Kliko’s komen op de één of andere manier ook vaak terug, haha. Awkward kliko-gesprekken, precies parkeren op de plek waar de kliko’s moeten staan (oeps), terugblikken van ons konijnenhok uitmesten… Nostalgisch hoor, die kliko’s!

Leerlingen, naast hun leuke uitspraken zijn er genoeg dingen met ze te beleven: blijven treuzelen omdat ze het zo gezellig vinden (en eigenlijk ook niet zo’n zin hebben in de volgende les waar ze een toets hebben), te laat komen met fantastische excuusjes..

Mannen…. Daan en Thomas geven ons ook regelmatig de nodige inspiratie 😉

Never dull moments: hoe heerlijk dat er altijd dingen blijven gebeuren die ons inspireren!

Opgestuurde blogs, dat vinden wij zo leuk! Inmiddels hebben wij er 16 online staan en het is voor ons heerlijk om soms ook om anderen te kunnen lachen ;). Altijd welkom om het met ons te delen!

Poep. Ja echt! Ondergepoepte auto’s, drollen waar ik met de kliko doorheen rij, kattenpoep op onfortuinlijke plekken… you name it 😉

Qu’est-ce que je vais écrire ici? Tja, ook mijn werk als docent Frans komt soms naar voren!

Rover! (De kat van Dorinde). Gek op: printers, wc’s, luie moves. Haat: op schoot zitten (behalve wanneer je nodig moet plassen).

Sportbelevenissen. Springavonturen bij paardrijden, hardloopwedstrijdjes en shaken bij Zumba en daarbij totaal bluffen met alle pasjes. Links? Oh, alweer omhoog! Shaken? Nee, twerken? Ach ja.

Thailandverhalen van Dorinde. Wil je nog naar Thailand? Krijg inspiratie door haar blogs!

Uitgelachen worden, dat is ook toch wel een terugkomend thema. Vaak ook door mezelf hoor, wanneer ik de stofzuiger weer aanzie voor een van onze katten. Maar ook door mensen in het ‘zuiden’, wanneer mijn vriendengroep en ik op zondag spontaan besluiten om nog te gaan barbecuen in ons vakantiehuisje. “Het is hier allemaal dicht hoor, HAHAHA.”

Vakantie! Uitgebreide beschrijvingen van heerlijke vakantiedagen, erg leuk om zelf terug te lezen!

Weddingpreparations… nu de bruiloft nadert, verzamel ik ook steeds meer gebeurtenissen om met jullie te delen na de bruiloft! Nu blijft alles natuurlijk nog een beetje geheim 😉

X, deze draag ik op aan al onze spelfouten 😉

Yslandblogs! Dit was tot nu toe onze mooiste vakantie, we hebben zo genoten van dit land!

Zoveel meer! Mocht je je ooit een week vervelen, er staat genoeg leesvoer op 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    26 september 2019 / 7:12 am

    Het regent, komt dat even goed uit! Ik ga er een dag voor uit trekken om jouw pil van een blogroman te lezen, lekker opgeknoedeld op de bank. Van A tot en met Z wens ik jou en je medeneverdullster een mooie dag! Met natuurlijk nieuwe gekke malle aandoenlijke fijne avonturen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge