Fout flesje

Mensen die mij kennen, weten dat ik mijn haar niet zo vaak los draag. Stiekem vind ik het wel altijd leuk staan, maar ik vind het gewoon echt niet lekker zitten. Bij mij gaat de uitspraak “wie mooi wil zijn…” dus niet echt op, hahaha.

Het probleem met dat het niet lekker zit, is vooral omdat ik veel haar heb. Het gaat gauw plat zitten en dat is gewoon niet zo sjiek. Om dit hangen tegen te gaan, spray ik er wel eens droogshampoo in. Officieel is dit natuurlijk bedoeld om je vette haar mee te maskeren, maar als volumespray doet het ook wonderen!

Nu heb ik net mijn haar geknipt (en geverfd) en dan vind ik het altijd wel leuk om los haar dragen een nieuwe kans te geven.

Daan en ik gaan zo een stukje wandelen in het bos en ik ga even naar boven om mijn tanden te poetsen en mijn haar opnieuw te doen. Ik pak de spray, til een deel van mijn haar op en spuit een flinke laag in mijn haar.

Op dat moment slaak ik een kreet (zeg gerust brul): “aaah ieeeeh uuhllll!!!!!” Daan roept van beneden: “gaat het?” en ik begin keihard te lachen. “Ik heb zojuist die warmtespray in mijn haar gespoten!” Daan wil het van dichtbij bekijken en komt de trap op. “Woohhh ja, dikke menthol lucht!” Het stinkt ontzettend, hahaha. Die warmtespray heb ik de afgelopen week voor mijn rugpijn gebruikt en hem precies op de plek van mijn droogshampoo teruggezet. Oeps.

In de auto lijkt de spray zijn werk te doen en krijg ik het letterlijk een beetje warm op mijn hoofdhuid. Ik ben blij dat we zo dichtbij het bos wonen en niet te lang in deze lucht hoeven te zitten!

Ik heb vervolgens nog nooit zo genoten van mijn haren losgooien, hahahaha. Lekker doorluchten in de frisse boslucht ;).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Omarij
    12 september 2019 / 6:42 am

    Heb jij me eventjes het bos verrijkt met zalige mentholgeuren! Bosnimf, bosfee Laura, jôh, wat wil het bos nog meer! En jij zwierend apart geurend daar losharig genieten….ha!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge