Zomaar even wat inside informatie van de blog

Vaker gebruikte titels voor de blog:

“Hoe dan?” (2x). De ene blog is van afgelopen zaterdag, de andere blog is van Dorinde in 2017 en gaat over een bijzondere slaaphouding 😉

“Nee / O nee hè / Neeee, waarom?! / Neeeeee!!” (4 x). Ik als klantenservice stalker, mijn botsing met mijn auto, leerlingen die angstig zijn voor hun mondeling en het onderwerp niet meer terug kunnen halen waar je erg graag over wilde bloggen.

Blunders/errors/faals (10 x), (en dan hebben we het natuurlijk niet over 90% van de blogs die daadwerkelijk een blunder beschrijven ;)). De blog blunder of the year doet elke keer nog steeds een beetje pijn wanneer ik langs onze schoenenkast loop. (Twee verschillende zwarte laarsjes weggegooid, waardoor ik vervolgens ook de twee leftovers moest weggooien en dus vaarwel moest zeggen tegen mijn goede paar….)

Verkeerde telling

Het is te verklaren, maar die details bespaar ik jullie. De telling met onze Twitter anekdotes klopt voor geen kant meer :’D. Ik vond het wel grappig en heb me er nooit druk om gemaakt, ik denk dat niemand zich echt met de telling bezig houdt.

Afgelopen zondag hebben wij editie #115 live gezet. In werkelijkheid moet dit al editie #121 zijn, hahaha. We hebben 2 x #109, 4 x #102, geen #103, #104, 2x #77, 2x #78 en 2 x #76 (deze allemaal door elkaar, hoe dan :’D). Verder hebben we ook nog 3 van deze met een afwijkende titel, hahahaha. Ik vind het wel komisch 😉

Het voelt een klein beetje als een gebreide sjaal waar in het midden drie steken los zitten. Digitale steekjes. Ik vond het ook wel weer passend bij het hierboven beschrevene ;). Enne… dit argument scheelt meteen ook veel tijd!

Aantallen

We hebben nu 1453 berichten geplaatst!

Oeps!

We hebben twee keer per ongeluk de blogs van 1 van ons verwijderd. Een verkeerd knopje en ….. Stress! Godzijdank betalen we voor een back-up 😉

We hebben stiekem nog meer blogs!

“Never dull” is best een fijn thema 😉 zo hebben we ook neverdullfood.wordpress.com en neverdullbooks.wordpress.com, waar we onze vaak gebruikte recepten en gelezen boeken op plaatsen. Eens in de zoveel tijd werken we dit wel eens bij, maar dat is meer voor onszelf!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    29 augustus 2019 / 6:27 am

    Zo zo, de hersens ordenen? Een en ander op overzichtelijke rijtjes plaatsen die verbazingwekkend inzicht geven: zeer sjeun, hoewel ik van die ‘verkeerde telling’ geen snars snap. Wat ook niet hoeft, kom nou!
    Neverdullfood…neverdullbook…jullie leven bruist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge