Ochtend vibes

Het is dinsdag en de dag begint rustig. Ik ben nog altijd bezig met mijn vroege ochtendroutine: om 6 uur gaat de wekker, ik werk tot 7 uur en daarna ontbijt ik en stap ik rond half 8 in de auto. Heerlijk om ‘s morgens alvast zo productief te zijn! Hierdoor hoef ik ‘s avonds in principe niets meer aan mijn werk te doen.

Om half 8 start ik de navigatie (dat doe ik eigenlijk altijd) en zie ik dat er file is op mijn normale route. Door de aangeboden omweg doe ik er 10 minuten langer over en uiteindelijk kom ik na drie kwartier aan op mijn werk. Prima! Wat zouden we zonder Google Maps moeten?! 😉

De volgende dag start ik mijn dag weer net zo relaxt. Ik heb vandaag het eerste uur vrij, dus ik hoef pas om 9 uur in de auto te stappen! (Voor het eerste uur reken ik altijd wat ruimer i.v.m. de files). Zoals verwacht geeft mijn navigatie geen file aan en ik rijd weer langs mijn eigen vertrouwde weg. Tevreden kijk ik om me heen: zo fijn dat het nu licht is, op de dinsdag en donderdag rijd ik altijd in het donker. Ook ben ik elke keer weer blij verrast met de fijne omgeving. Leuke boerderijtjes, zigzagweggetjes, grote weilanden… Heerlijk landelijk! Op dat moment vliegt er een zwerm meeuwen over mijn auto heen. Terwijl ze overvliegen, zie ik dat mijn voorruit nat wordt. Nee toch ?! Ik kijk ‘boos’ omhoog naar de meeuwen en zie dat er een regenwolk uitdagend naar me terugkijkt. Okee jij wint.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    16 januari 2020 / 8:46 am

    Vandaag weer de vreugde van een droge ochtendspits. Vreugde die nog ‘s vertienvoudigd wordt mocht je net zo’n fraaie hemel aanschouwen als die op je bijgevoegde foto!
    Knap, jouw opsta-discipline!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge