Wedding gone wrong

Misschien ligt het aan onze grondige detailbespreking van afgelopen dinsdag of misschien ben ik geïnspireerd door het programma ‘Married at first sight’ dat we daarna nog keken. Ik werd gisteren in elk geval erg onrustig wakker ;).

Tegen Daan zei ik later: “ik heb zo raar gedroomd over onze bruiloft. Het ging helemaal mis!” Daan schoot direct in de lach: “bij mij ook!”

De droom van Daan was zo onsamenhangend dat hij het helaas direct weer vergeten is.

Mijn droom weet ik nog wel vrij nauwkeurig!

We hadden een bruiloft verspreid over twee dagen (OMG), met op elke dag een ander gezelschap. Ik wist niet zo goed meer wie we allemaal hadden uitgenodigd en het was een drama met het diner. “WIE HAD ER PASTA?!” brulde het personeel uiteindelijk maar. Ik voelde me zo onhandig…

Aan het eind van de eerste dag liep ik geschrokken naar Daan toe: “was de fotograaf er vandaag niet?!” Daan haalde z’n schouders op. “Vast wel toch?” Even later zagen we de fotograaf (een andere, huh??) met een klein cameraatje in de hoek chillen. “Ik ben er net, ik heb best wel wat geinige foto’s gemaakt hoor! Jullie staan er ook soms wel op. De rest doe ik morgen.”

Op dag twee kende ik bijna niemand en stelde ik mezelf voor als de bruid. Daarna besloot ik om met Dorinde een boswandeling te gaan maken en uiteindelijk ook nog even te gaan paardrijden. Bij het feest sloot ik die avond weer aan, maar niemand leek gemerkt te hebben dat ik weg was. Heeel bijzonder, hahaha.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Omarij
  9 januari 2020 / 9:00 am

  Dat was een nachtmerrie! Wat zeg ik, dat was bruidsmerriemisère, nachtelijke vertaling van dwarrelende gedachten. Dag en nacht doende met trouwen…is het niet ergens rustgevend dat je de bruiloftsorganisatie maar één keer in je leven hoeft (hoeft hè) te doen?😉😊😳🧝🏼‍♀️🤵🏼👩‍❤️‍👨😊 Het wordt een gave dag, zeker en vast!

 2. Annet putter
  11 januari 2020 / 11:30 am

  Lijkt mij heerlijk om tijdens het feestgedruis er tussenuit te knijpen en een wandeling te maken met je zus 😉 of een tochtje op een paard .
  Maar 2 dagen ???? Hoe dan 🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge