De slappe lach

Met onze mentorklas (3 havo) hebben we het de laatste weken veel over hun profielkeuze en de vervolgopleidingen. Bij ons op school is het verplicht dat ze in dit leerjaar meedoen aan een beroepenmeeloopdag. Dit houdt in dat ze één dag met een beroep naar keuze mee zullen lopen om zich zo alvast te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Mijn co-mentor neemt het woord en vertelt wat wij na afloop graag in de presentatie van ze willen zien. Hij legt hier heel beeldend uit: stel, jij hebt meegelopen met kinderopvang Het huilende zonnetje, dan begin je natuurlijk met het beschrijven van de dag. (Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer zeker weet wát hij hier qua exacte woorden zei. Ik was namelijk flink afgeleid door een meisje vooraan dat het uitproestte bij de naam van deze fictieve kinderopvang).

Wanneer iemand de slappe lach heeft en je kunt je daar in verplaatsen, is het heel moeilijk om je eigenlijk lach in te houden. Heel vervelend wanneer je eigenlijk je verhaal moet doen ;). Na afloop heb ik mijn co-mentor gecomplimenteerd op zijn creativiteit, hahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    28 november 2019 / 8:53 am

    Nou jaaaaa, Het Huilende Zonnetje….hoe verzint ie ut! Heerlijk, de slappe lach:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge