Happy birthday to us!

Hee lieve Dor, ik hoop dat ik je vanavond nog even live kan feliciteren! Gefeliciteerd met je/onze 27e verjaardag!

Zoals elk jaar houd ik een voornemenslijstje bij voor mijn volgende levensjaar ;). Afgelopen jaar stelde ik de volgende voornemens op.. eens kijken wat er gelukt is!

Verder met het huis (de tuin, woonkamer, gang, slaapkamer, zolder, werkkamer… Overal liggen er nog wel wat projectjes!)

Nou.. de tuin is gelukt! In april/mei hebben wij onze tuin een make-over gegeven. Hoewel het weer het natuurlijk niet altijd toelaat (Go Nederland), genieten wij heel erg van de nieuwe tuin. Echt leuk om dit af te vinken!

Het plannen en voorbereiden van onze bruiloft. Ik ben zo benieuwd waar we over een jaar mee bezig zijn! In principe is ons plan om in het voorjaar van 2020 te trouwen πŸ™‚

Jaaaa, daar zijn we vol mee bezig! De plannen waren vorig jaar inderdaad om in het voorjaar te trouwen, dat hebben we toch vooruit geschoven. 7 februari it is! De voorbereidingen gaan erg goed, ik houd daar ook een aparte blog van bij ;). De jurk is inmiddels op maat en we hebben de komende weken veel afspraken staan voor de details en invulling van onze bruiloft!

Meer koken met nieuwe recepten! Ik eet sinds mei geen vlees meer en ik vind het zo leuk om nieuwe vegetarische gerechten uit te proberen!

Hmmm, ik denk dat ik 1 nieuw recept heb die ik nu vaak gebruik. Ik heb wel een kookboek voor mijn verjaardag gevraagd, wie weet!

Terugkijken op weer een succesvol schooljaar met daarin een uitwisseling met Frankrijk die ik nu volop aan het organiseren ben. Ik ben benieuwd hoe het ging!

Gelukt! Inmiddels komt de nieuwe uitwisseling er over een maand alweer aan, het was zeker geslaagd! In december gaan wij naar Duinkerke en in april komen ze naar ons toe. Veel werk om dit te organiseren (onder andere een ouderavond vanavond op mijn verjaardag, top..), maar wel erg voldoeningevend als het dan lukt!

Meedoen aan een paar hardloopwedstrijden. De Damloop by night was heel erg leuk en het ging ook goed!

Hahahahahahahaha.

Een nieuwe auto? Mijn lieve groene autootje uit ’95 wordt ook een dagje ouder en eigenlijk ben ik ook wel toe aan wat luxe… Wie weet!

Ik ben nu echt intens toe aan wat meer luxe hahaha, maar we wachten even tot na de bruiloft. Daarna gaan we sparen voor een nieuwe auto!

Ik laat mij opnieuw verrassen!!

Het was een leuk jaar met een heerlijke vakantie naar Duitsland en veel gezelligheid met vrienden. Een verrassing kan ik even niet bedenken nu, dat was het huwelijksaanzoek natuurlijk vorig jaar al!

.

Mijn nieuwe voornemens voor mijn 28e levensjaar:

– Terugkijken op een fantastische bruiloft en huwelijksreis!

– Zeer gelukkig als getrouwde vrouw door het leven gaan. Ik ben benieuwd of ik er al aan gewend ben om Daan “mijn man” te noemen, hihi.

– Meer rust in mijn leven. Ik ben inmiddels gestopt bij mijn andere baan en ik hoop dat dit mij wat meer ruimte heeft gegeven!

– Een nieuwe auto? Nu wel? πŸ˜‰

– Opknappen van het huis! Hebben we volgend jaar dan toch die trapleuningen? Hahaha.

– Een mooie reis maken! Ik droom nog altijd van IJsland….

– Ik laat me graag opnieuw verrassen!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 14 november 2019 / 8:05 am

  Gefeliciteerd met jullie verjaardag! Je hebt een aantal mooie doelen kunnen afvinken. En wat heerlijk om met het plannen van de bruiloft bezig te zijn. 7 februari komt al heel dichtbij! Hopelijk komen ook de andere mooie doelen uit, inclusief wat extra rust πŸ™‚

 2. Marretje
  14 november 2019 / 8:37 am

  Lieve kleindochters, VAN HARTE!!! Maak er een grandioos nieuw jaar van en geniet enorm van dat jariggevoel, ook al zullen jullie dees dag druk in de weer zijn met jullie werk. Dat al jullie wensen mogen uitkomen….mooie bucketlist lees ik hierboven. Geweldig!
  ClichΓ©: de tijd vliegt! Zie jullie nog samen in dat bedje liggen pal na de geboorte. Zo ongelooflijk schattig…En reken maar dat wij ontieglijk trots waren en nog steeds ontieglijk trots op jullie zijn!
  πŸŒΉπŸ€—πŸŒΉπŸ‘―πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘©πŸŒΉπŸ€—πŸŒΉπŸŒˆπŸŽ‚πŸŽ‚πŸ°πŸ°πŸ·πŸ·πŸ»πŸ₯‚πŸŽΌβ€οΈπŸ€—β€οΈ

 3. Gerdiemar
  17 november 2020 / 8:25 am

  17 november 2020
  Terugblikkende vooruitblik?
  Vooruitblikkende terugblik?
  Back to the future?
  Gone with the wind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge