Mislukte Multitasker

Ik kan niet zo goed multitasken. Tijdens het lesgeven gaat dit op de één of andere manier wel goed, maar in de privésferen ben ik een waardeloze multitasker. Ik doe altijd erg mijn best hoor, maar meestal faal ik compleet op 1 van de 2 taken.

(…)

Daan heeft vanavond gekookt en dat betekent dat ik de keuken mag opruimen. We hebben onze taakjes goed verdeeld en dit bevalt goed! Ik spoel de borden en pannen af en zet alles in de vaatwasser. Het is altijd een satisfying klusje, omdat het aanrecht heel snel weer leeg is.

Ik ben bijna klaar met opruimen en pak alvast een vaatwastabletje. Ondertussen zie ik dat ik de groenterestjes nog in de kliko moet gooien. Terwijl ik het vaatwastabletje uit zijn verpakking ‘pel’, pak ik in gedachten alvast mijn slippers om naar buiten te gaan om de groenten weg te gooien. En zo gebeurt het dat ik met het uitgepelde vaatwastabletje naar de prullenbak loop om het weg te gooien. Nog net op tijd realiseer ik me dat het arme tabletje niet de prullenbak als eindbestemming heeft, maar het vaatwasserklepje ;).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 24 september 2019 / 7:11 am

    Haha, heel herkenbaar! Dit soort dingen gebeuren bij mij ook altijd als ik in mijn hoofd alvast een stap verder was dan in werkelijkheid. Om die reden heb ik ook weleens iets in de prullenbak gegooid wat in de wasmand thuishoorde… oeps!

  2. Marretje
    24 september 2019 / 7:26 am

    Ah jôh, je was gewoon alternatief nog steeds aan het multitasken. Had je de groenterestjes als vaatwastablet gebruikt, ja, dan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge