“Dagboekupdate”: stoppen met mijn baan op maandag

Naast het onthouden van de grappige anekdotes, zie ik de blog toch ook echt wel als een soort dagboekje. Vandaag is er sprake van een belangrijke mijlpaal om bij stil te staan!

Na een tijdperk van bijna twaalf jaar was het gisteren mijn laatste werkdag bij mijn werk op de maandag. Een fijn bedrijf waar ik de laatste jaren met veel plezier op het kantoor heb gewerkt.

De collega’s hebben me heel liefdevol toegesproken en de combinatie “jammer, maar begrijpelijk” is nog nooit zo vaak gezegd. Met mooie cadeaus en een volgeschreven kaart liep ik er om 17:00 de deur uit. Daar wachtten Dor en Daan me op, om vervolgens gezamenlijk nog even te proosten op dit moment!

Het is heel erg dubbel: ik heb veel zin in de rust die ik (voornamelijk in mijn weekend!) zal krijgen, maar ik ga de collega’s en de variatie in het werk missen.

Time to move on!

Leuk detail wel: Ik kan nu op de maandag de hele dag ongestoord mijn trouwschoenen gaan inlopen 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 26 november 2019 / 7:17 am

    Dat is inderdaad een flinke verandering na zo’n lange tijd. Maar wel heel leuk dat je zo de kans krijgt om leuke nieuwe dingen te doen, meer te rusten én je trouwschoenen in te lopen 😉 Geniet ervan!

  2. Omarij
    26 november 2019 / 8:05 am

    Ja meis, partir c’est mourir un peu, het cliché dat die dubbele gevoelens oproept. En gevoelens zijn nooit cliché…
    Omarm je nieuwe leven en kijk met plezier terug op je bedrijfsbestaan! (en stiefel ze pijnloos vrolijk rond op je trouwschoenen👠👠)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge