Digisport

Al veel te lang zijn de sportscholen gesloten. Ik denk dat ik dat wel één van de vervelendste dingen vind van deze hele situatie. Gelukkig is er steeds meer mogelijk en ga ik deze week voor het eerst weer een live-les volgen. Eindelijk! Dat thuis sporten vind ik maar niks. Ik liep onder andere tegen de volgende zaken aan.

1 – In huis is het bloedheet. Ik vind het lichtelijk ongemakkelijk om de ramen en deuren wagenwijd open te gooien, omdat de buren me dan goed kunnen zien.

2 – Super leuk, die hanglampen. Niet zo handig alleen als je met je armen moet zwaaien. BAM. Au.

3 – Wees niet te lui om schoenen aan te trekken. En vooral niet als er wat scherpe stukjes in het kleed zitten. (Hoe komt dat kerstbal haakje daar nou weer?)

4 – Het kleed verschuift als je een slide naar links of rechts maakt. Best eng.

5 – Zorg dat de vaatwasser is uitgeruimd, anders begin je die spontaan tijdens een sportnummer uit te ruimen. Vooral als je eigen video niet aan hoeft.

6 – De katten moeten gegeten hebben, anders blijven ze maar om je heen draaien.

7 – Of ze proberen uit het raam van de eerste verdieping te springen, die ik toch maar even open had gezet. Ehh, doe dat maar niet lieverd.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    20 mei 2020 / 7:13 am

    Ik zeg maar zo: vaatwasser uitruimen, katten eten geven, hanglampen ontwijken, slidings over het kleed, schoenen aan…wat wil je nog meer? Da’s thuissport van de bovenste plank! Je eigen sportschool….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge