Een agenda-overzicht in onze bruiloftsvoorbereidingen (deel 2)

Heb je deel 1 gemist? Je vindt het hier terug!

Op vrijdag 23 augustus krijg ik trouwschoenen via de post binnen die ik ga passen. ‘Mijn’ schoenen zitten er nog niet tussen, maar ik weet nu wel beter wat ik wil! Ik stuur ze meteen weer terug. Vervolgens maak ik een afspraak om bij de bruidsmodezaak schoenen (en lingerie, accessoires etc.) te komen passen in september.

Op donderdag 5 september haal ik een staaltje stof bij de bruidswinkel, zodat Daan voor zijn pak kan gaan winkelen.

Op zaterdag 7 september eten wij bij Marquette om kennis te maken met de keuken en de wijn. Het smaakt prima! Ik ben vooral helemaal gecharmeerd van het kaasplankje, maar helaas heeft mijn verloofde me op dit moment verlaten om naar de wc te gaan. De geur werd hem iets te intens, haha. Geen kaasplankje op de bruiloft.

Op zondag 8 september gaat Daan zijn pak passen, leuk! Hij slaagt en laat helaas niets los over zijn outfit ;).

Op dinsdag 10 september regel ik mijn verlof op school. Het gaat precies mooi uitkomen met de voorjaarsvakantie en onze huwelijksreis!

Op dinsdag 10 september hebben wij een afspraak met de fotograaf. Het klikte meteen en zijn foto’s zijn prachtig! We kennen deze fotograaf via een vriendin, zo fijn!

Op donderdag 19 september proeven wij onze bruidstaart, ook weer via via. We hebben besloten om een appeltaart te nemen als bruidstaart. We zijn met z’n allen door Pinterest aan het scrollen om een mooi winters tafereel neer te zetten.

Op vrijdag 20 september zijn wij 11 jaar samen en heb ik toevallig ook een afspraak om mijn jurk weer te passen. Ik bestel vandaag ook een jasje, sleepspeld en een haarstukje. Over schoenen twijfel ik nog en ook voor sieraden wil ik nog ergens anders naartoe. Wat komt er veel bij kijken zeg!

Op donderdag 26 september heb ik een gezichtsbehandeling en denk ik na of ik deze ook wil doen voor de bruiloft

Op dinsdag 8 oktober hebben we onze huwelijksreis naar de Azoren geboekt

Op vrijdag 11 oktober hebben wij contact met een dansschool voor onze openingsdans. Dit spreken we af voor in het nieuwe jaar!

Op vrijdag 25 oktober ga ik naar een andere bruidsmodezaak en koop ik een armbandje en zoek ik mijn trouwschoenen uit. Check!

In november versturen we onze uitnodigingen naar de gasten.

Op donderdag 9 november heb ik een afspraak bij de coupeuse om mijn jurk op maat te laten spelden. Spannend, vanaf nu kan ik niet meer echt veranderen in mijn gewicht, hihihi. (Al heb ik gelukkig een veterrug ;)).

Op woensdag 20 november komen de twee videograven langs. Het klikt meteen en we spreken af dat ze bij ons komen filmen, zo gaaf!

Op woensdag 27 november spreken we alles door met de vrouw van de bloemen. Ook deze vrouw hebben we via via, echt leuk al die connecties!

Op vrijdag 13 (oei) december doen we de eerste aanbetaling van de bruiloft. Het gaat gelukkig goed ;).

Op maandag 30 december doen we een proefsessie bij de spraytan!

Benieuwd naar deel 3? Klik hier!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    19 maart 2020 / 7:55 am

    Wat komt er ontieglijk veel kijken bij de De Dag Van Je Leven die TROUWEN is genaamd! En dat de oudste (nou jaaaa) tweelingzus stap na trouwstap de voorbereidingstips doorgeeft aan de jongste tweelingzus is hartstikke handig meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge