De tandarts

Het is maandag 2 november en ik parkeer keurig op tijd voor de deur bij de tandarts. Ik desinfecteer mijn handen bij de balie en geef mijn naam op. “Ik heb om 08:50 een controle-afspraak bij de tandarts!” De vrouw achter de balie zoekt in haar computer, maar kan geen gegevens van mij vinden. “Weet u het zeker?” vraagt ze vriendelijk. Oei, ik twijfelde al… Ik leg uit dat de afspraak oorspronkelijk in oktober stond, maar dat ik toen gebeld was om de afspraak te verzetten. Bij mijn weten heb ik dit via de mail gedaan, maar misschien is er iets foutgegaan. Gelukkig kan ik volgende week terecht!

Het is maandag 9 november en ik parkeer wederom keurig op tijd voor de deur bij de tandarts ;). Een bekende scène, haha. Ik meld mij bij de balie en deze keer mag ik wel doorlopen! Het valt me wel op dat ze het flink hebben gerestyled binnen, wat gek! Normaalgesproken moet ik de trap op, maar nu heeft mijn tandarts zijn praktijkruimte naar beneden geplaatst. Nou ja, prima. Het is opvallend druk in de wachtkamer en het valt me op dat weinig mensen een mondkapje dragen, wat gek! Ook zie ik dat de tandartsen vooral in driedelig pak lopen in plaats van in hun witte outfit. Wat is hier nou weer aan de hand? Onrustig wacht ik op mijn plek. Inmiddels is het 9 uur. De vrouw naast mij wordt geholpen. Kwart over 9. De man naast mij wordt geholpen. Zo gaan de minuten voorbij. Ik meld mij opnieuw bij de balie: ik zou toch al lang aan de beurt moeten zijn? Of ik een klacht wil indienen. Ja, dat wil ik! Het is 10 uur en ik word bozer en bozer. Wat is dit nou weer voor onzin? Ik wil naar huis!

Het is maandag 9 november en ik word gefrustreerd wakker. HAHAHA oké gelukkig. Voor de derde keer beleef ik de parkeerscène, weer keurig op tijd voor de deur ;). Ik mag doorlopen en ik word prima op tijd geholpen. Wat denk je dat de tandarts zei? “Ik vind het prachtig, ga zo door!”

Het duurt even, maar dan heb je ook wat, hahahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 november 2020 / 8:15 am

    Nachtmerrie!! En tandarrsbezoek is op zich al een nachtmerrie, dus om er dan ook nog over te dromen… na eerst een hele week wachten. Maar gaaf gebit, fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge