De ‘nadelen’ van een blog

Eerder schreef ik over dingen die de blog mij al heeft opgeleverd. Ik zat eens te denken of er dan ook misschien nadelen zitten aan het hebben van een blog. Ik ben ervan overtuigd dat de voordelen van iets altijd moeten opwegen tegen de nadelen. Is dat niet zo en blijft dat voorlopig ook zo? Dan mag je je misschien eens achter je oor gaan krabben of je daar iets aan moet doen. Na een poos kon ik eigenlijk geen echte nadelen bedenken. Er zijn een paar dingen die soms een heel klein beetje irritant kunnen zijn, maar neem dit vooral met een korreltje zout ;).

Orginaliteit

“Haha, vorige week heb ik toch zo iets leuks meegemaakt! – Ja joh, dat heb ik toch allang op je blog gelezen?” Een voordeel daarvan is dan wel weer dat je direct weet wie de blog leest :).

Bedtijd

Mijn vriend lag eigenlijk altijd al wat eerder in bed, maar het verschil in tijd tussen het moment dat hij in bed stapt en de tijd dat ik ga slapen, is wel aanzienlijk toegenomen sinds de blog, haha. Maar goed, hij staat ook wat eerder op!

Bijhouden

Elke week maak ik een overzicht met mijn gerechten die ik de afgelopen week heb gegeten. Wanneer ik bijvoorbeeld behoefte zou hebben om de hele week het ‘p-rijtje’ af te gaan (pizza, pasta, poffertjes, pannenkoeken, patat), is dat natuurlijk wel een beetje awkward als je dat allemaal zou moeten documenteren. Vroeger was ik trouwens veel meer fan van dat p-rijtje dan tegenwoordig.

Nou, dat was het! Dikke prima toch? 🙂

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    21 mei 2017 / 8:21 am

    Een nadeeltje ZOU kunnen worden als je het blogverwoorden als verplichte , zeg vervelende arbeid ging beschouwen…zolang het LEUK is, DOEN!
    En eet gerust p-rijtjes zonder je ook maar één seconde blogschuldig te voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge