Nog één verjaardagsblog :-). Terugblik/vooruitblik op voornemens van één jaar!

Wat kun je toch lang ‘blog’-teren op zo’n verjaardag hè, haha! Zoals elk jaar vind ik het leuk om eens terug te blikken op afgelopen jaar. Een apart jaar dit jaar…

Laten we eens terugblikken op de voornemens van vorig jaar!

– Terugkijken op een fantastische bruiloft en huwelijksreis!

Nou, dat is zeker gelukt! Inmiddels zijn we 9 maanden getrouwd en kijken we nog altijd terug op een heel mooi feest en een heerlijke reis. Op dit moment beseften we natuurlijk niet hoeveel geluk we hiermee hadden. De ellende begon bijna direct nadat we terugkwamen van onze huwelijksreis. Wat een mazzel dat we toch voor februari hadden gekozen. En dat terwijl veel mensen vroegen: “waarom in godsnaam februari?” ;).

– Zeer gelukkig als getrouwde vrouw door het leven gaan. Ik ben benieuwd of ik er al aan gewend ben om Daan “mijn man” te noemen, hihi.

Ja, dat went! Bij sommige blogs zie ik nu ‘mijn vriend’ langskomen en dat vind ik nu juist weer gek, haha. Dat had ik niet verwacht!

– Meer rust in mijn leven. Ik ben inmiddels gestopt bij mijn andere baan en ik hoop dat dit mij wat meer ruimte heeft gegeven!

Het blijft nog wel eens druk en hectisch, maar ik sta zeker achter de keuze om te stoppen met mijn andere baan op maandag. Ik ben nu vaak wel op de hele maandag aan het werk, maar daardoor heb ik meer rust in het weekend. Dat is veel waard :).

– Een nieuwe auto? Nu wel? 😉

Sinds mei ben ik de trotse eigenaresse van een Volkswagen Polo! Of ik er veel in rijd? Nee, hahaha. Ik pik bijna alleen maar die van Daan, die werkt thuis. Op vrijdag rijd ik er in elk geval wel in: Daan z’n auto mag niet naar paard ruiken ;).

– Opknappen van het huis! Hebben we volgend jaar dan toch die trapleuningen? Hahaha. 

Nog altijd geen leuningen, hahaha. We hebben inmiddels wel voorzichtige plannen voor een verbouwing.

– Een mooie reis maken! Ik droom nog altijd van IJsland….

Dream on. We zijn wel naar de Azoren geweest, dat was ook fantastisch. Verder hebben we ons prima vermaakt in Duitsland, Ameland en Texel!

– Ik laat me graag opnieuw verrassen!

Nou, ook check! Covid-19…

Mijn voornemens voor mijn 29e levensjaar:

– Klaar met corona! Kunnen we alweer normaal naar een restaurant, een feestje, een museum, een bruiloft?!

– Zonder gekke maatregelen naar de bruiloften van een paar van mijn lieve vrienden (waaronder die van Dor en Thomas!) gaan. Nu is alles nog onzeker, zal het lukken?

– Een verbouwing? Liggen er plannen? We zouden graag een aanbouw willen aan de achterkant om een woonkeuken te creëren. Staat dit plan nog in de kinderschoenen of zit ik deze blog aan de nieuwe keukentafel te typen? Het lijkt me erg onwerkelijk, maar dromen mag ;).

– Misschien nog geen verbouwing, maar dan in elk geval wel trapleuningen?!

– Dit jaar ben ik lid geworden van Puzzelbrein. Op onze huwelijksreis, hahaha. Heb ik inmiddels al een prijs gewonnen? Ik ben benieuwd ;). Daar speel ik het overigens niet voor, hoor.

– Speel ik nog steeds Hay Day? Hahaha. Zit ik al in level 100? Ik zit nu in 60 ;). Ben erg benieuwd naar dit antwoord, haha.

– Via een vriendin doe ik mee aan een boekenchallenge (een soort kettingbrief) waarbij je één favoriet boek opstuurt en er tenminste één ontvangt. Heb ik inmiddels ook al een boek ontvangen, of is het spoor opgehouden? (Benieuwd hiernaar? Laat het me weten! Ik ben in elk geval enthousiast:)).

– De tuin nog meer ‘Efteling’ aankleden. Vandaag (16 nov 2020) heb ik toevallig van vriendinnen een hilarische outdoor ‘rock’ speaker gekregen om Efteling muziek in de tuin af te spelen. Voor in de kerstboom kreeg ik trouwens kerstballen van het volk van Laaf. Mét echtheidscertificaat, hahahaha. Love it.

– De b van….? barbecue, bruiloftsfeesten, bezoek aan Vlieland, het laatste waddeneiland waar ik nog niet ben geweest? Ik laat me verrassen ;).

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge