Bijna vakantie!

Het is de laatste week school voor de zomervakantie en dat is altijd een beetje een gek weekje. De laatste vergaderingen, spullen opruimen en afscheid nemen van de mentorklas.

Dit mentorafscheid hebben we vanmiddag gedaan. De leerlingen mochten zelf weten of ze aanwezig wilden zijn en uiteindelijk zijn we met 16 leerlingen naar het park naast de school gegaan. De leerlingen kregen hun rapport en we hebben ze lekkere tapashapjes voorgezet. Vervolgens hebben ze loeifanatiek een “tiktok” versie op Pim Pam Pet gespeeld, hahaha. Mocht je tiktok niet kennen… het komt er op neer dat Pim Pam Pet naast tiktok zwaar bejaard is en dat ik het echt niet zag aankomen dat de leerlingen z├│ fanatiek aan het ‘pimpampetradje’ zouden draaien, haha.

Na alle hapjes, spelletjes en gezelligheid is het na een tijdje echt tijd om afscheid te nemen. Bij dit afscheid ontdekten wij mentoren dat het in het vervolg toch handiger is om de zaken even om te draaien… ­čśë Twee rapporthoesjes zijn helaas niet onder een klodder sat├ęsaus uitgekomen. Ik zal morgen nieuwe hoesjes proberen te regelen. Hier heb ik in ieder geval van geleerd dat een rapport het best aan het eind kan worden uitgedeeld, zelfs bij een derde klas ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 juli 2020 / 7:30 am

    Tiktok. Nooit mee gewerkt. Maar hoe PimPamPet je nou met 16 leerlingen en 1 spel?
    Hoe ook, je beschrijft een heel gezellige afsluiting van een merkwaardig en gedenkwaardig schooljaar. Op naar een mooie vakantie, graag zonder mondkapjes­čśĚ en m├Ęt zonneschijn­čî×.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge