De huidige stand van zaken

Vandaag ben ik voor het eerst weer naar mijn werk geweest na de vakantie. Het was leuk om de collega’s weer te zien en ik heb oprecht zin om morgen mijn leerlingen te ontmoeten. (Eerdere jaren had ik wel eens gezonde tegenzin, maar dat heb ik nu niet zo, fijn!)

Ik ben flink moe van vandaag en ik kom er zojuist achter dat ik nog een blog moet schrijven. Daan kijkt Modern Family en ik ben al een half uur mee aan het ‘staren’ met een leeg blogscherm voor mn neus. Vanaf hier ben ik gaan typen. Al schrijvende kom je soms best ergens, ja toch? 😉 Zo heb ik zojuist bedacht dat we nog een terugblikblog van augustus moeten plannen.

Ik kwam er vervolgens achter dat we juni en juli ook nog moeten doen en nu durf ik niet zo goed meer, oeps. Dan weten jullie dat en heb ik het weer een beetje ingedekt, hihihi. (Komen we er mee weg?)

Het is nu 22:00 en in plaats van een terugblikblog te schrijven, gaan Daan en ik nog een avondwandeling maken. Ik heb mijn ochtendjas al aan en ik twijfel erover of dit een goeie look is. Toen ik dit typte dacht ik dat dit wel een leuke cliffhanger zou zijn (houdt ze ‘m aan of niet?!), maar ik vind het nu wel een beetje suf. Was ik toch maar aan die terugblikblog begonnen.

Goed, het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er onderweg nog iets grappigs gebeurt… dan is dat hierbij mijn cliffhanger. (Los ik donderdag wel weer op in de blog, hahaha).

Dit is niet meer te redden… Ik ga nu een disclaimer schrijven dat deze blog een lichte verspilling is van je tijd. Vergeet ik hem daarna gewoon per ongeluk bovenaan te zetten, zodat je het alsnog gelezen hebt ;).

Heel veel liefs en groetjes!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Gerdiemar
  18 augustus 2020 / 7:28 am

  In een blogdipje zitten en waar is het sausje? En hoezo zou je verplicht zijn om een terugblik te produceren? Nou dan…
  Wou maar zeggen, mag een mens alsjeblieft moe zijn? Ja hoor, tuulijk. Zou blogstaken mogen? Zekers, waarom een keertje niet? Of twee keertjes. En mag een mens avondwandelen in ochtendjas? Gerust hoor…

 2. 18 augustus 2020 / 10:32 am

  Haha, ik vind dat jullie met veel discipline altijd weer iets online zetten. Zelf schrijf ik alleen als ik zin heb en geïnspireerd ben. Of houden jullie elkaar streng in de gaten zodat er niet gespijbeld wordt. 😉
  Hermien – KouweKleren schrijft over.. Dagje winkelen, maar dan duurzaam & fair

 3. Laura
  Auteur
  19 augustus 2020 / 8:55 pm

  Haha, bedankt voor je reactie! We houden elkaar zeker streng in de gaten hihi. Het is inderdaad wel een klus wat we onszelf hebben opgelegd, maar het lukt (bijna) altijd! 😀 In ons eentje was dit zeker anders geweest 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge