Dat is gek!

As we speak word ik wakker en ik realiseer me dat ik voor het eerst in 11 maanden vergeten ben een blog te schrijven! Het is wel eens eerder voorgekomen dat ik een blogpost verkeerd heb ingepland, maar vergeten is iets nieuws!

Waar mijn blog voor mezelf als een soort dagboek werkt, zal ik bij het teruglezen van deze post voortaan denken aan het gezellige dagje die ik met mijn zus heb gehad, wat waarschijnlijk mijn “nog even een blog schrijven!”-routine even deed vergeten.

Ik word nu namelijk net wakker in een hotelbed in Zandvoort, in plaats van in mijn eigen bed. Geheel volgens planning hoor, van onze ouders hebben we voor onze verjaardag een overnachting in dit strandhotel gekregen, lief!

Ik haalde mijn zus gisteren op in Alkmaar, waar we bij de Lidl een lunch-to-go hebben geshopt (want ja: we moesten nog helemaal naar Zandvoort karren). Al kauwend op onze broodjes die we om de haverklap in de tonijnsalade lieten plonsen, ontstond het idee om naar Ikea te gaan! Wat een spontaan geluksmoment, als we ergens blij van worden..! Zelfs het feit dat we flink moesten struinen naar een parkeerplaats ontmoedigde ons niet, het was juist een gezellig idee dat al deze mensen met ons ook een vrije (vakantie?)dag hadden.

Na ons bezoekje aan de Ikea reden we via Bloemendaal onder een luid ge-“wow/jeeeeeezus!” (Méga kasten van huizen) richting het strand van Zandvoort, waar het flink aan het stormen was. Hoopvol keken we naar het grote, hoge hotel (Grand Palace) dat zich in de verte opdoemde: dat zal een indrukwekkend zeezicht opleveren met deze woeste zee!

Nadat we na veel moeite het parkeerbonnetje op mijn Dashboard hadden gelegd en hij daar ook daadwerkelijk bleef liggen (moet een hilarisch uitzicht geweest zijn vanuit de huizen tegenover de parkeerplaats: twee verwaaide meiden die heel snel de deur van de auto dichtslaan, keihard lachen omdat het bonnetje door de windvlaag van mijn Dashboard vloog en weer een nieuw poging doen).

Bij het inchecken bleek dat alleen de suites uitzicht op zee hadden, jammer! We kregen desalniettemin een heerlijke (geüpgrade) kamer, waar ik nu dus in een heerlijk bed mijn blogpost aan het schrijven ben.

De avond was gisteren een interessante.. wordt vervolgd!

Wij gaan nu lekker ontbijten. Fijne dag!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge