Dat ging automatisch

Sinds een kleine twee maanden heeft Thomas een nieuwe lease auto. Ondanks dat ik de auto veel te groot vind (hoewel dat verdacht snel went, haha), is het wel heel fijn dat het een automaat is. Ik ben pas één keer de mist in gegaan met de rem, die ik even voor een koppeling aangezien had. Oeps.

Omdat ik nu vaak naar mijn werk fiets, pak ik niet zo snel meer mijn eigen auto. Toch ben ik wel een “mooi-weer-fietser”, dus wanneer er ook maar één druppel regen voorspeld wordt, pak ik toch mijn auto weer.

Vandaag zie ik inderdaad een druppel regen op buienradar, dus ik pak mijn autosleutels en ga in mijn auto zitten. Ik start de motor en rijd de straat uit. Ik moet even wachten, omdat er een auto van links aankomt. Ik druk op de rem en.. mijn motor slaat af. Wauw. Eerst moest ik zogenaamd niets van die lease auto weten, nu ben ik er al zó aan gewend dat ik de koppeling vergeet in te drukken bij mijn eigen vertrouwde schakelautootje. Misschien is het maar goed dat het deze week weer iets minder mooi weer wordt, kan ik weer even oefenen :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    8 juli 2019 / 7:46 am

    Wel intrappen, niet intrappen—-of erIN trappen: pedaalverwarring…
    Oefen ze en toch ook graag veel zonneschijn gewenst in alle opzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge