Chemische regen

We zitten op de fiets naar huis. Mijn vriend heeft vandaag een abonnement genomen bij de sportschool waar ik al sport, dus dan kunnen we er samen heen. Wel zo gezellig! De terugweg vind ik altijd het leukste onderdeel van ‘het naar de sportschool gaan’. Diep respect heb ik voor de mensen die een aantal keer in de week gaan en daar nog zin in hebben ook. Vooralsnog hoor ik niet bij die groep, maar hé, je weet maar nooit.

Ook vandaag geniet ik van de terugreis. Het sporten ging goed, het is lekker weer en we hebben de hele dag nog voor ons. Ik kijk dan ook enigszins verontwaardigd omhoog als ik wat regendruppels voel. Strakblauwe lucht. “Huh, voelde jij ook wa..” Oh. Aha. Ik kijk opzij en zie een vrouw in een geparkeerde auto zitten die ontzettend fanatiek haar ruit aan het schoonsproeien is met de ruitenwisservloeistof. De regen rook inderdaad wat chemisch, haha.

Volg:

2 Reacties

  1. gerdiemar
    30 augustus 2017 / 8:15 am

    Wat je noemt een omgevingssproeier! Bof jij even, na het sporten een extra douche!

  2. 30 augustus 2017 / 5:55 pm

    Haha, dat is dan toch weer een meevaller! En inderdaad, die terugweg is echt het heerlijkste aan sporten! Ik word ook altijd zo blij als ik met hardlopen het hoekje van onze straat omga. Bijna klaar! 😉
    Romy schrijft over.. Over het nut van ‘nutteloos’ bezig zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge