Brullen in de badkamer

Afgelopen week ben ik met Dorinde en twee andere dames naar een schoonheidssalon geweest om een spray tan te proberen. Voor de bruiloft vind ik het mooi om niet met spierwitte armen in mijn jurk te verschijnen, dus we doen vandaag een eerste testronde!

We moeten een week voorafgaand aan de spray tan een behoorlijk stappenplan opvolgen (regels rondom scheren, scrubben, douchegel zonder olie, geen crème etc.) en ik besluit om ook mijn oorbellen maar uit te doen voor de spraysessie.

In onze badkamer hebben we een spiegelkastje waarin het enorm chaotisch is. (Lees: elke dag snel het deurtje dicht, dan is de troep niet meer zichtbaar). Op de ochtend van de spray tan doe ik mijn oorbellen uit (4 stuks, ik heb in elk oor 2 gaatjes) en leg ze op het onderste plankje. Ze liggen vrij dicht bij het randje, maar ik denk heel nonchalant: ach, het is maar voor één dagje. What could go wrong? Voor de zekerheid leg ik er een wattenstaafje voor, veilig toch? 😉

De spray tan verloopt goed en het is heel grappig om weer een subtiel bruin kleurtje te hebben in december. This never happened before ;). De hele dag schuifel ik voorzichtig door het huis en na 8 (!) uur mag ik weer met water in aanraking komen. (De afgelopen uren mocht ik mijn handen met een vochtig doekje deppen).

Na een heerlijke douche vergeet ik die avond mijn oorbellen in te doen en ga ik naar bed.

De volgende ochtend open ik het spiegelkastje en het valt me direct op dat twee van mijn oorbellen weg zijn. Huh! Ze lagen echt op een hoopje bijeen, zijn er serieus twee oorbellen in het putje gevallen? O jee…

“Daan, is er gisteren toevallig iets uit het spiegelkastje gevallen?” Daan reageert vanuit de slaapkamer: “ja, er lag een wattenstaafje heel random bij het randje.” Oei, dat was mijn slagboom. “Ehh, heb je nog oorbellen horen kletteren in de wasbak?” Daan antwoordt: “nee volgens mij niet, maar het is wel een beetje chaos in dat kastje hoor, er valt wel vaker iets…” Oké ja, dat is zo. Geen commentaar.

Ik weet niet of de oorbellen daadwerkelijk in het putje zijn gevallen of dat ze bijvoorbeeld in de wasmand naast de wasbak zijn gegleden. In ieder geval waren ze niet zo duur en had ik ze al een tijdje. De volgende dag mocht ik van mezelf nieuwe oorbellen kopen en op nieuwjaarsdag heb ik het kastje opgeruimd! Ik heb de bruine handjes dus goed laten wapperen ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    2 januari 2020 / 9:05 am

    Een Tanstory, hoe uniek! Oorbellen die de kuierlatten nemen.
    Een gebruinde en nieuw be-oorbelde Laura afstevenend op die Bijzondere Dag, zo mooi kan een nieuw jaar beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge