Een agenda-overzicht in onze bruiloftsvoorbereidingen! (Deel 1)

 

Jaaaaa, het woord is eruit! Dorinde heeft ook trouwplannen! Een mooi moment om van mij uit eens een handig overzicht te delen ;). Ik heb mijn agenda opengeslagen en neem je mee in onze route naar onze bruiloft! Dor, wie weet heb je er iets aan 😉

Zaterdag 18 augustus 2018 heeft Daan mij ten huwelijk gevraagd! Het huwelijksaanzoek kun je hier teruglezen! (Korte samenvatting: hij wilde me in IJsland vragen, vergat de ring en heeft me toen totaal onverwacht op onze slaapkamer ten huwelijk gevraagd, haha!)

Zaterdag 26 januari 2019 hebben wij een open trouwlocatie route gevolgd. We bekeken verschillende locaties, proefden taarten, kregen heel veel goodiebags mee en we werden verliefd op locatie Marquette!

Dinsdag 21 februari heb ik mijn getuigen gevraagd, Sonja en Dorinde! Ik heb een taartje bij de Hema besteld, met daarop de tekst: “Willen jullie mijn getuigen zijn?”

Woensdagavond 6 maart hadden wij een afspraak bij Marquette om de locatie nog eens door te spreken en de bruidssuite te bekijken. Ik twijfelde over de suite, douchen in bad… We kregen wel te horen dat de kamers verbouwd zouden worden en dat we later altijd nog mochten beslissen!

Zondag 31 maart tekenen we (digitaal) het contract bij Marquette. Let’s get married!!

Woensdag 24 april maak ik de afspraak voor het passen van een trouwjurk: op zaterdag 11 mei ga ik naar de eerste salon!

Zaterdag 11 mei is het zover… ik heb bij bruidsmode Hedwig in totaal 6 trouwjurken gepast. In de eerste jurk voelde ik me net een verklede carnavalskandidaat… véél te veel kant! Grappig, het plaatje dat ik in gedachten had, paste totaal niet bij mij. Jurk na jurk begon ik het steeds mooier te vinden. Uiteindelijk vond ik jurk 6 echt heel mooi. Dat gaat hem zeer waarschijnlijk worden! Ik heb ook al een sluier gepast, grappig allemaal hoor!

Vrijdag 17 mei kan ik terecht bij Bruidsmode Mariska in Assendelft. Dit is een ontzettend fijne, persoonlijke salon waar Mariska Outlet jurken verkoopt. Dit zijn dus jurken die niet meer van het nieuwste seizoen zijn (boeie?!) voor een mooi prijsje. Ik heb ook hier verschillende jurken gepast. Ik kwam er al gauw achter dat bij mij de spreuk “less is more” heel goed opgaat. Geen kant, niet teveel poespas. Het was een hele gezellige middag en ik heb hier mijn jurk gevonden!!!

Woensdag 12 juni hebben wij een bestelling geplaatst bij Etsy, voor save the dates. We hebben schattige houten magneetjes besteld, met daarop onze namen, de datum en “save the date”.

In juli hebben wij de save the dates op de post gedaan bij onze gasten.

Maandag 15 juli hebben wij contact gehad met een potentiële fotograaf. Eind augustus maken we een eerste afspraak om onze wensen door te spreken. Deze fotograaf hebben we via een vriendin doorgegeven gekregen en we waren direct zeer enthousiast van zijn foto’s. Duimen dat dit hem is!

Op vakantie hebben we een spaarplan gemaakt voor de bruiloft. We hebben uitgerekend dat we nog een aantal duizend euro nodig hebben. Hoe gaan we dit doen? Met welke snelheid gaan we sparen?

Nog steeds op vakantie hebben we de gastenlijst gemaakt. Wie willen we uitnodigen? Wel of geen aanhang? Daggast of avondgast? Lastig hoor, ik vond dit het moeilijkste gedeelte!

Dinsdag 6 augustus hebben wij een afspraak gemaakt voor de taart. We willen graag een mooie, winterse appeltaart en de vrouw had gelijk mooie ideeën! In september gaan we proeven, ik heb er zin in!

Zaterdag 10 augustus ben ik begonnen met het online zoeken naar trouwschoenen.

Maandag 19 augustus hebben wij weer op onze trouwlocatie afgesproken om alles door te spreken. We hebben de offerte bijgewerkt, onze gastenlijst doorgegeven en wat handige vragen gesteld.

Dinsdag 20 augustus hebben wij Dorinde gevraagd of zij onze ceremoniemeester wil worden. Ja dat wil ze!

Voor deel 1 is het cirkeltje nu rond 😉 Dorinde zei ja! Haha. Wordt vervolgd!

Volg:

1 Reactie

  1. Omarij
    17 maart 2020 / 8:37 am

    Wat een handleiding! Zou bijna de eigen trouwdag van ruim 59 jaren geleden opnieuw willen beleven en dan via bovenstaande Lauratips mogen toeleven naar die dag. Succes Dorinde en Thomas, er staat jullie véél te wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge