Groentje

Ik ben superblij met mijn auto, behalve met het feit dat de airco nu niet zo goed werkt. De grote beurt staat gepland na onze vakantie, maar met het mooie weer deze dagen heb ik daar niet zoveel aan. Ik besluit dan ook om vandaag de auto van mijn moeder te lenen, die wel een werkende airco heeft.

“Tank je hem weer vol als je klaar bent?” Vraag mijn moeder aan me. “Natuurlijk!”

Die avond rijd ik naar het tankstation en parkeer de auto voor een pomp. Ik stap uit en wil het klepje openen, maar zie dan dat het klepje aan de andere kant zit. Ik sta net niet handig geparkeerd om alsnog de slang te pakken, dus ik stap de auto maar weer in om hem te verzetten. Wanneer ik weer uitstap, zie ik dat een jongen/man geamuseerd staat te kijken. “Gaat het lukken zo?” Hij denkt vast dat ik voor het eerst ga tanken, haha. Ik kan hem niet helemaal ongelijk geven, want naast deze eerdere actie zit ik ook flink te klungelen met het klepje. Kennelijk zit het knopje van de klep bij de bestuurdersstoel. Ik kan het niet laten om te zeggen dat de klep in mijn eigen auto aan de andere kant zit. 

Was het maar zo dat ik voor het eerst ging tanken, dat zou mijn bankrekening vast wel aangenaam gevonden hebben haha. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    29 juli 2019 / 6:56 am

    Jij als andere-auto-groentje zal je stilletjes enigszins groentjes-geel geërgerd hebben. Klepjesknopjesgedoe, net als stekkertjes-snoertjesgedoe bij divers oplaadapparatuur. Je zou die fabrikanten wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge