Traditie opbouw

Ondanks dat ik me heel graag aan de regels wil houden en dat ook zo goed mogelijk doe, blijven we Laura en Daan toch wel zien. Zo veel mogelijk op afstand en dat lukt best heel goed.

“Kom je hier een aflevering kijken?” Het is dinsdagavond en Laura stuurt me die vraag. Prima! Thomas gaat sporten en dropt me bij Laura. Na zijn sport haalt hij me weer op. Dit is een van de weinige situaties waarbij het écht handig zou zijn als we twee auto’s hebben. Ik pak ook regelmatig de fiets, maar ‘s avonds in de regen liever niet als het even kan ;-).
Laura en ik spreken af dat de dinsdagavond “ons avondje” (haha, allergisch voor deze term) wordt: Thomas gaat sporten, Daan heeft game avond met een vriend, perfect! Kunnen we mooi de nieuwe bank van Laura gebruiken.

Het is een week later. “Vanavond weer bij mij hè!” Appt Laura. Oh ehh… Thomas gaat vanavond niet sporten, daar gaat m’n lift dus. “Kom je anders hierheen?” Helaas, mevrouw heeft geen zin om weer in de auto te stappen. (Snap ik, snap ik). Hmm, tot zo ver onze “traditie”, hahaha. Tenzij…

“Joehoe!” Ik rijd de auto voor en Laura stapt bij me in. Vervolgens rijden we naar mijn huis. Hihi. Uiteraard heb ik madame ook weer thuis afgezet. Omslachtig, maar wel gezellig :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 oktober 2020 / 8:21 am

    Je hebt een tweelingzus of niet. En consequenties of niet. Nou, WEL! Ophaaldienst. Thuisbrengdienst. 😳😃😃😳

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge