Welkom op onze site!

Het is tegen twaalven en het is stil en donker in huis. Ik roffel nog wat op mijn toetsenbord en sluit de computer voor vanavond af.

Zachtjes doe ik de deur naar de slaapkamer open om mijn pyjama te pakken. Mijn vriend ademt in een rustig tempo: hij slaapt. “BOEM!” Ik stoot met mijn teen tegen de kledingkast. Story of my life met maat 42. (Thanks pap ;)). Mijn vriend slaapt gelukkig door. Zachtjes sluip ik weer terug naar de badkamer, waar ik een douche neem, mijn tanden poets en mijn pyjama aantrek.

Zo’n tien minuten later kruip ik voorzichtig in bed, waarna ik vervolgens flink aan het snoer van mijn oplader trek, waardoor het verlengsnoer gelanceerd wordt en weer op de grond klettert. Zucht.

Zo gaat het nu al maanden, maar vanaf vandaag is het niet meer nodig! Alle blogberichten van mijn vorige blog zijn overgezet op deze nieuwe site, hoera! Geen nachtelijke bijbaan meer, hij is nu toch echt klaar!

Met trots wil ik je dan ook welkom heten op onze nieuwe site! Vanaf vandaag zullen mijn zus en ik elke ochtend een blog online zetten: een persoonlijke anekdote en een lifestyle-artikel. We hebben de berichten in drie categorieën verdeeld: never dull stories, never dull food en never dull life. De komende tijd zullen er misschien nog dingen aangepast worden, maar voor nu zijn we er ontzettend blij mee!

Laat gerust een reactie achter, dat vinden we alleen maar leuk 🙂 Je kunt je ook aanmelden als e-mailvolger, om niets van de blog te missen. Hopelijk tot ziens!

Volg:

4 Reacties

 1. gerdiemar
  14 april 2017 / 8:50 am

  Ben er nog niet geheel achter hoe ik een reactie kan achterlaten op jouw teenstootblog, Laura. Wordt het nu elke dag naast een gezamenlijke blog ook een mogelijke gezamenlijke reactie, of houden jullie elk je eigen reactieruimte?
  En begrijp ik goed dat je hiervoor steeds ‘s nachts aan het bloggen was, met teengestoot en al en dat je nu overdag je blog gaat plaatsen?
  Hoe ook, ik wens jou en je zus klokgave tenen toe en ik verheug me op jullie blogwederwaardigheden!

 2. Laura
  Auteur
  14 april 2017 / 2:22 pm

  Je krijgt nu elke dag in de ochtend twee mailtjes, eigenlijk dus net zoals dat al was! Het zijn dus steeds twee aparte blogs waar je op kunt reageren inderdaad! (Als je wilt uiteraard haha). Ik heb je net toegevoegd, dus als het goed is, krijg je ze vanaf morgen weer in de mail.

  De afgelopen maanden ben ik inderdaad heel druk geweest met het overzetten van alle vorige blogs op deze nieuwe site. Ik wilde ze natuurlijk wel meeverhuizen!

  Liefs!

 3. 14 april 2017 / 7:33 pm

  Yay, jullie site is live! Wat ontzettend gaaf en wat een leuke insteek qua onderwerpen en categorieën! Ik kan me voorstellen dat het echt een megaklus is geweest om alles over te zetten. Ik heb daar al vaker ‘horrorverhalen’ over gehoord met foto’s die verschuiven of tekst die opeens raar komt te staan. Fijn dat je daar nu eindelijk van af bent en ‘s avonds niet meer zo stilletjes naar de slaapkamer hoeft te sneaken 😉 Heel veel plezier op jullie eigen domein!

 4. Laura
  Auteur
  15 april 2017 / 8:19 am

  Jeej dankjewel! Ik ben er heel blij mee, ook niet meer elke dag dubbel posten haha 😉 Mijn vriend vindt het ook gezelliger zo haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge