Beste aankoop ever

“We kunnen tenminste wel lekker sparen voor de bruiloft!” Een zin die ik al meerdere malen gebruikt heb de afgelopen weken. Het is waar, we gaan niet uit eten, doen geen uitstapjes en geven daar inderdaad geen geld aan uit. Wel heb ik de afgelopen week twee aankopen gedaan die misschien niet helemáál nodig waren. Nou ja, wat is nodig.. 😉

In de tuin hebben we nog geen loungeset en dat stellen we ook zeker uit tot na de bruiloft. We hebben gewoon lekkere stoelen, maar helaas maar één krukje ter hoogte van een voetenbankje. Je begrijpt dat er daar nog eentje van bij moet.

Daarnaast heb ik mezelf de afgelopen dagen wijs gemaakt dat het heerlijk zou zijn om een bad te hebben. We hebben een mini badkamer en dat gaat zéker niet lukken. Totdat ik een geniale oplossing tegenkwam: de bath bucket. Het is eigenlijk een enórme wasmand met een afvoer slang aan de onderkant. Je zou hem eigenlijk even moeten Googelen. De prijs viel reuze mee, dus ook deze heb ik besteld.

Gisteravond (voor jullie) deed ik mijn mailbox open. “Uw bestelling heeft helaas vertraging opgelopen.” Mijn hart begint sneller te kloppen wanneer ik de mail open. Ik was erg opgelucht toen ik zag wélk product vertraagd is.

Drie keer raden wat ik vanavond ga doen… 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    20 april 2020 / 7:23 am

    Een witte? Roze? Gestippelde? Blauwe? Zit ze, week ze, spetter ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge