Badsessies, telefoonpech en gordijnhorror – 10 mini-anekdotes

1 – Oeps, ik heb een pakketje besteld dat bezorgd wordt op de dag dat wij allebei niet thuis werken. #onejob #normaalaltijdthuis (Laura)

2 – Mijn man is aan het sporten en ik ben dame blanche aan het eten. Ik ga zometeen geloof ik heel gauw wat sporen uitwissen;) (Laura)

3 – “Het ruikt hier lekker, heb je schoongemaakt?” Thomas komt thuis van het sporten. “Eh nee, ik heb in bad gezeten.” #goh #badolieruiktblijkbaarnaarschoonmaakmiddel (Dorinde)

4 – Zo lekker om gewoon weer te wandelen zonder dat je elke steeg en elk bosje moet onderzoeken #katwaskwijt #gelukkigweerthuis (Dorinde)

5 – Nu is het nog maar een tientje per badsessie. #alzeskeeringeweest #kostendelen #koopie (Dorinde)

6 – Na al die jaren per ongeluk mijn vorige telefoon te hebben laten vallen, is mijn 2 maanden nieuwe telefoon vandaag helaas de sjaak. #omdebarstenheentypen #mehhhh (Laura)

7 – Precies nadat alle puzzelstukjes naar de goede kant zijn omgedraaid in de doos, gaat er een kat in liggen die lekker begint te graaien. #grmpff (Dorinde)

8 – Gordijnen dichtdoen zal nooit meer hetzelfde zijn. #DIKKEZWARTESPIN #wittegordijnen (Dorinde)

9 – Mijn man houdt niet van kaas, maar hij neemt er toch af en toe eentje voor me mee, zo lief! Wel eentje met een hele gekke naam, zo is hij dan weer wel. #gewassenkorstkaas #klinktsmakelijk (Laura)

10 – Haha, langzaamaan begint het te wennen om ‘mijn man’ te zeggen. Ik heb er wel nog steeds een raar giecheltje bij, hihi. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    15 mei 2020 / 7:40 am

    Zeep kaas bad kat spin puzzel barst mijn man och och weer tien leukerdjes!
    Zon schijnt blijf virusvrij….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge