Badkamer rituelen

Ik ben erg te spreken over mijn bath bucket! Bijna iedere zondagavond ga in bad en daar hoort een heel ritueel bij. Badje van zolder halen en in de gang zetten, badhanddoek op de badkamervloer, badolie uit het kastje halen, douchespullen uit de douchecabine halen, bad positioneren. Wanneer hij eenmaal op zijn plek staat, blokkeert hij namelijk de hele boel, haha.

Ik leg de douchekop in het bad en zet hem aan. Vervolgens maak ik een foto die ik naar een vriendin stuur. “Aanrader zo’n bad!!” 

Het duurt altijd even voordat er een respectabele hoeveelheid water in het bad zit, dus ik loop naar de slaapkamer om alvast mijn pyjama te pakken. Ik app wat heen en weer met de vriendin en ga dan terug naar de badkamer. “Oh shit!”

De douchekop is flinke waterstralen omhoog aan het spuiten die precies in het badkamerkastje belanden. Snel leg ik de douchekop goed en bekijk de schade.

Het valt mee, maar ik weet wel dat ik een nieuwe gewoonte aan het ritueel ga toevoegen: op een stoel toekijken hoe het badje gevuld wordt. Nu al zin in volgende week ;-).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    9 november 2020 / 8:14 am

    Is me dat even een tijdrovend gebeuren! Elke week op baddervakantie gaan met alle ‘bagage’gedoe vandien… tot en met de vakantiefoto naar een vriendin. Volgende keer dus naar een ander badderoord, 5 sterren, want stoel erbij😊👌

  2. Renate
    9 november 2020 / 2:55 pm

    geweldig ,ik zie je zo in de weer met je bad ritueel 😂💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge