ANWB-koppel, naamfrustratie en Efteling addict – 10 mini anekdotes

1 – Wij hebben vandaag allebei als verrassing een chocoladeletter voor elkaar gekocht. #anwbechtpaar #schoencadeautje (Dorinde)

2 – Zoveel kussentjes, bedden, mandjes, kleedjes. Maar nee hoor, dat te kleine kartonnen doosje is toch echt favoriet. (Dorinde)

3 – Toch een kleine teleurstelling als blijkt dat er ook snoepjes in de zak met kruidnoten zitten. #chemischebijsmaak #FirstWorldProblems (Dorinde)

4 – Ik heb een adventkalender met theezakjes gekregen, zo leuk om nieuwe smaken te ontdekken! Morgen heb ik even een ‘rustdag’, dan zit er gewoon een lekkere English Breakfast in. (Dorinde)

5 – Ik kan inmiddels al echt een mooie collage maken van momenten en berichtjes waarin mijn naam verkeerd wordt gespeld. #Dorine #Dorinda #Dorien #Jorinde (Dorinde)

6 – Veel mensen hebben via Spotify hun muziekjaaroverzicht kunnen zien. Zo heb ik gezien wat mijn favoriete liedje was en welke genres ik graag luister. Ook heb ik geleerd dat de Efteling één van mijn favoriete artiesten is, hahaha. #Spotify (Laura)

7 – Dor en ik hebben vanavond een stretch & relax les gevolgd op de sportschool. Tijdens één van de ontspanningsoefeningen lagen we op ons matje en moesten we helemaal proberen te ontspannen. Ik heb de airco flink horen pruttelen, heerlijk zen hoor ;). (Laura)

8 – Met wollige, warme koppies stapten we de auto in. De radio sprong aan en we vielen middenin het heftige refrein van ‘Satisfaction’ van Benny Benassi. Deze timing was echt fantastisch: het geluid klopte zó slecht met de zen setting dat we synchroon in lachen uitbarstten, haha! (L)

9 – In onze Hay Day groepsapp (ja, ik weet het..) bespreken we de gezellige kerstdecoraties. Iemand merkt op: “zelfs de bijen hebben kerstmutsjes op!” Ik heb daarna een paar seconden fronsend voor me uitgestaard. Vervolgens las ik het appje opnieuw. Oh. Bijen. Geen bijlen. (Laura)

10 – Wat is erger? Het feit dat ik een halve chocoladereep aan het wegwerken ben, of mijn gebrek aan discipline door steeds de reep weg te leggen (dichtmaken enzo) en hem vervolgens weer te halen? Of misschien wel het gebrek aan schuldgevoel.. 😉 #nomnomnom (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    4 december 2020 / 9:35 am

    Chocola, sint, advent, yoga, kat in doosje… Jullie maken een muzikale blogwandeling door decemberse dagen. Veel warms en moois tegemoet gaand wens ik jullie🙋❤️🙋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge