Angstaanjagende tandenpoetstaferelen

Omdat ik nu meivakantie heb én niet al te veel uitspook in verband met de ‘slimme lockdown’, heb ik zeeën van tijd. Zo besteed ik uiteraard een deel van de tijd om in mijn nieuwe bad te zitten. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om te puzzelen. En dan vooral de ‘vind-één-stukje-en-kap-er-daarna-weer-mee’ methode. Rond de kerst verwacht ik hem af te hebben, haha.

Vanavond was een goede avond: twee stukjes gevonden tijdens het tandenpoetsen! Ik loop terug naar de badkamer om mijn tandenpoetsroutine af te maken. Net wanneer ik mijn lenzen uit wil doen, zie ik iets angstaanjagends in mijn ooghoek. Ik draai mijn hoofd en krijg de schrik van mijn leven. MEEST DIKKE SPIN EVER GESPOT! Ik ben echt niet bang voor spinnen (ik heb ze serieus liever dan een ballon in huis), maar deze was echt afschuwelijk. Bovendien had hij een snelheid van 40 km per uur. “THOMAS!!” De spin is gestrand bij de zoldertrap en zo te zien blijft hij daar wel even zitten. In een grote boog loop ik om hem heen om Thomas uit bed te sleuren. “Je moet hem wel laten leven.”

Tien minuten later lig ik in bed. De spin is weg. Toch doe ik vannacht geen oog dicht: Thomas heeft de spin op het balkon gegooid. En het balkon grenst aan onze slaapkamer. En het raam van de slaapkamer is open.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    27 april 2020 / 7:30 am

    Die spin, huh griezel griezel (weet je dat er spinnenvangers bestaan= lange stok met aan het uiteinde een soort knijpinstallatie met te openen en sluiten vangbakje) (heb ik ooit mijn zus-met-wezenloze-spinangst gegeven),
    maar hoe je nou twee puzzelstukjes tijdens tandenpoetsen vindt???
    Fijne Woningsdag! (zonder spinnen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge