Achter de schermen

Hoi lieve lezer,

Als je ons via de mail volgt, dan heb je vanmorgen een ontzettend inspirerende blog kunnen lezen! Ik heb er hard aan gewerkt en kwam uiteindelijk tot het belangrijke punt dat ik jullie eens in het zonnetje wilde zetten en je daarom “een fijne dag” wilde wensen!

Heb je een fijne dag gehad?

Die van mij valt helaas een beetje tegen… Zonder het in te veel woorden te omschrijven, had ik gisteravond een erg leuke avond met net even wat teveel druiven in een glas. De blog stond nog niet klaar, oeps!

Je begrijpt dat ik ontzettend verheugd ben over het feit dat ik morgen een uurtje langer heb, zodat ik nog wel wat van de zondag kan maken ;).

Veel liefs!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    26 oktober 2019 / 3:48 pm

    Dat moeten zalige druiven zijn geweest, waarop je vast zalig kon slapen en dat er dan misschien een katertje in je ronddwaalde, acht, leuk speeltje en gezelschap voor James en Darcy toch?
    Geniet van je extra uurtje vannacht en morgen en ja, wij hebben best een fijne dag gehad, op het terras gezeten met jullie vader, in Action rondgedwaald, gevolgd door een dwaling door JumboπŸ˜œπŸ˜œπŸ‘πŸ‘πŸ˜œπŸ˜œoh yeah!
    Sterkte voor vandaag en fijns voor morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge