5 dingen die ik zonder deze ‘quarantainetijd’ niet gedaan zou hebben.

1 – De berging opruimen! Hoewel ik echt van opruimen hou, heb ik deze klus al zo’n 2,5 jaar uitgesteld. Ik heb alles van onder tot boven gesorteerd en allemaal schroefjes in zakjes gedaan enzo. Super leuk klusje eigenlijk, hahaha. Het is nu weer heerlijk opgeruimd in de berging!

2 – Tegen mijn leerlingen zeggen: “lever maar in via een privéchat”. Waar mijn leerlingen normaal veel zaken moeten mailen of op papier moeten inleveren, kunnen ze dit nu doen via de chatfunctie op Microsoft Teams. Stiekem vind ik dit veel handiger: zo kan ik heel makkelijk een reactie geven op hun ingeleverde werk.

3 – in een recordtempo levels omhoog gaan met een spelletje Hay Day. Het is jullie vast niet ontgaan dat ik (maar Dorinde ook!) al een tijdje bezig ben met een boerderijspelletje. Sinds ik een nieuwe telefoon heb, heb ik weer genoeg geheugen op mijn telefoon en ben ik heel erg zoet met mijn boerderijtje. Mocht je ook nog een leuk spelletje zoeken, het is heel leuk om dit samen te spelen!

4 – Emotioneel afscheid nemen van mijn auto. Nu mijn trouwe ouwe groene bak eigenlijk alleen nog op de vrijdag voor paardrijden wordt gebruikt, is er steeds meer sprake van ‘onthechting’. Hij heeft ons nog wel heel lief naar de stort gebracht, maar ik denk dat dit één van zijn laatste ‘belangrijke’ ritjes is geweest. Op zich doet hij het (op wat rammelgeluiden na) nog wel prima, maar voor mij is het tijd voor iets nieuws!

5 – Eftelingitems zoeken op Marktplaats. Ik heb mijn zinnen gezet op oude krantenartikels over de Efteling, hahaha. Deze wil ik gaan inlijsten en in mijn werkkamer hangen. Hmmm, Bij nader inzien zou ik dit zonder de quarantaine denk ik ook wel gedaan hebben ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    21 april 2020 / 7:55 am

    Het tel je zegeningen tijdens lockdown geldt zeker voor jou: intelligent bezig op gelukkige wijze!
    Jullie ook een fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge