Intense wasscène

Zeepdispenser, Zeep, Vloeibare Zeep, Badkamer Wastafel

(Let op: ik ga een award winnen voor de meest omslachtige introductie van een blog, je mag het eventueel overslaan).

Ken je het fenomeen ‘blogoren’ inmiddels? 😉 Ze hebben het nu best zwaar met de anderhalvemetersamenleving, haha. (Fun fact: het idioot lange woord dat ik zojuist heb getypt is toch het woord van het jaar? Hij heeft nog steeds een rood kringeltje en wordt dus niet herkend, nohhh). De blogs geïnspireerd op een goed afgeluisterd verhaal zijn dus niet zo talrijk het afgelopen jaar. Je begrijpt dat ik dan ook opveerde toen Daan afgelopen week zei: “er gebeurde iets grappigs!”

Ik ga dit proberen te schrijven vanuit de ogen van mijn katten, verteld door Daan ;).

James:

Zo, ik heb net 5 uur geslapen en ik ga me maar eens flink wassen. Darcy zit wel een beetje in mijn aura, hoezo hebben papa en mama dat kleedje nou zo neergelegd dat we er allebei oppassen? Ik zat er altijd heerlijk alleen en nu zit Darcy er ook altijd. Met z’n dikke … nouja. Ik ga me dus maar wassen. Dat vind ik altijd fijn als ik gefrustreerd ben.

Eerst mijn linkerpootje. Jemig die is zanderig, hoezo heb ik dat 5 uur laten zitten?! Nu mijn rechterpootje. Veel beter, denk ik trots. Nu mijn staart.

Darcy:

James is zich aan het wassen. Ik zie dat hij best lang bezig is met zijn linkerpootje, haha. Die was vet zanderig, er ligt ook een beetje zand bij het etensbakje, maar ik ga natuurlijk niet klikken. Hij begint nu aan zijn sta… HUH wat dóét hij?!?! Hij denkt zeker dat IK zijn staart ben. James, kappen nou!!

James:

Volgens mij gaat er iets niet helemaal goed. Dit smaakt anders. Het beweegt. Oh wacht, dit is Darcy! Nouja, die kan ook wel een wasbeurt gebruiken.

Darcy:

James, joehoeeee, je bent mij aan het wassen. Dit is mijn rug, stop daar eens mee! Ik ga wel even opstaan om een statement te maken.

James:

BLIJF ZITTEN, IK BEN JE AAN HET WASSEN.

Darcy:

OMG LAAT ME GAAN, WAT DOE JE?

Daan, vertellend aan Laura:

De scène eindigde dat James zijn klauwen vastzette in Darcy en hem agressief begon te wassen. Darcy probeerde hulpeloos te vluchten, maar moest er toch echt aan geloven, hahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    7 januari 2021 / 8:38 am

    Blogoren? Nooit van gehoord. Iemand de oren wassen, dat wel. Daan’s observatie heb jij oergeestig verwoord: katjewassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge