Le petit-déjeuner

Ik ben niet zo’n goede ontbijter. In het weekend en op vakantie kan ik zonder problemen lekker eten, maar op doordeweekse vroege ochtenden heb ik er wel eens moeite mee! Zo ben ik nog altijd zoekende naar mijn ideale ontbijt.

Stiekem heb ik dat (zoals sommigen misschien weten) natuurlijk al lang gevonden. Helaas vindt manlief het toch niet zo’n goed (voedzaam) idee dat ik dagelijks ontbijt met instant garnalennoedels. Goed, goed, begrijp ik ergens ook wel weer. We hebben nu de deal gesloten dat ik hier maximaal 2 keer per week mee mag ontbijten, haha. Voor paardrijden is het bijvoorbeeld ideaal: dan kan ik echt een paar uur vooruit.

“Kom je bij mij ontbijten?” Op maandag stelde Dorinde dit voor en het leek me wel leuk om haar ontbijt uit te proberen: meergranenbrinta met appel en kaneel. Mmm, best lekker! Toch heb ik er bij de laatste happen geen trek meer in. Dit is best oké, maar het is het niet helemaal.

Deze week experimenteer ik dus maar weer met wat nieuws, ik heb rozijnenbeschuit gevonden bij de Jumbo! Ken jij dat al? Met een beetje boter en suiker… heerlijk voedzaam toch. 😉 Helaas heb ik na een uur weer honger, hahahaha. Ik zat flink te knorren voor de klas.

Voor morgenochtend maak ik me alvast een beetje zorgen. Het beschuit staat wel heel dicht naast de noedels in het kastje… Nu maar hopen dat Daan deze blog niet leest en dat hij de noedels niet heeft geteld ;).

Mocht je leuke ontbijttips hebben, laat het me weten!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    3 december 2020 / 8:31 am

    Koude noedels, is dat nou echt lekker? Mijn dagelijks ontbijt naast water, sinaasappelsap en koffie is een bakje magere yoghurt met notencruesli, een eetlepel havermout en een eetlepeltje lijnzaad. Njammie! Vult voldoende om geen koekje te nemen bij de tweede kop koffie een paar uur later😜😜🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge