Spelbreker

Het is woensdagavond 20.00 en ik heb zin om in bad te gaan. Normaal ga ik op zondag vaak in bad, maar doordeweeks lijkt me ook wel eens chill!

Ik laat het bad vollopen en loop naar beneden om de tablet te pakken. Het is mijn traditie om naar Outlander te kijken in bad, een heerlijke serie op Netflix! Helaas blijkt de tablet leeg te zijn… balen! Tja, dat krijg je van lastminute ideeën ;).

Ik besluit om het dan naar op mijn telefoon te kijken. Vervolgens loop ik naar de keuken om een cappuccino te zetten, lekker hoor.

Met de koffie ga ik naar boven om daar de laatste dingetjes klaar te zetten. Ik pak de shampoo en douchegel uit de douche en pak mijn schone kleding uit de kast. Ook pak ik een sfeerlampje uit mijn werkkamer, heerlijk om wat zachter licht te hebben in de badkamer. Tot slot installeer ik de telefoon op een veilig plekje en ik complimenteer mezelf op deze gecreëerde zen-sfeer, en dat nog wel doordeweeks!

Daarna ben ik good to go. Ik trek mijn sokken uit en zet de serie vast aan. Meteen daarna verstijf ik en voel ik me helemaal niet zo zen. “Daaaan!” Braaf komt mijn man naar boven. (#Couple goals). Ik wijs naar de zwarte dikkerd die bezig is omhoog te kruipen tegen de muur. Zo kan ik natuurlijk niet lekker ontspannen badderen… Daan haalt de indringer weg en de badkamer is weer spinvrij! Ik complimenteer mezelf (en vooruit.. Daan ook) om mijn goede oplossing ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    19 november 2020 / 8:14 am

    Wou zeker zalig zen samen met jou het badfestijn beleven, kun je de spin toch niet kwalijk nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge