Strenge keukenkastjes, behulpzaam miauwen en parkeerblosjes – 10 mini-anekdotes

1 – Regel 1: metéén je lenzen in doen als je wakker wordt. #kattenkots #konhetnognetontwijken #dankanjemaarbeterscherpzien #hoorterhelaasbij (Dorinde)

2 – Na de koffie direct in slaap vallen. Talent of toeval? #goeiekoffie (Dorinde)

3 – Als ik de robotstofzuiger gebruik, zet ik soms een parcours uit voor een ‘optimaal effect’. Alle stoelen even aan de kant, alle losse spullen gaan op tafel. Nu heb ik alle stoelen in één deel van de woonkamer gezet. Er wordt dankbaar gebruik van gemaakt. #kattenwalhalla (Dorinde)

4 – Het blijft altijd even schrikken als je ergens een foto van wil maken en dat dan blijkt dat je selfiecamera nog aanstaat. #wow #hai #ingezoomd (Dorinde)

5 – Ik denk dat ik het beste per kamer één paar kan bewaren. En dat ik ze dan vast maak aan een touwtje zodat ze ook niet de kamer uit kunnen. #sloffen #altijdkwijt #ofeentjeweetjewel (Dorinde)

6 – De keukenkastjes zouden eigenlijk een paar verificatievragen moeten stellen. “Wat ga je doen?”, “Weet je het zeker?”, “Je hebt net geluncht, hè…” #struinen #trek (Laura)

7 – “23.15 is een beetje laat voor cappuccino he? Zelfs decaf? Wat zou jij doen?” Nou, dit zou ik dan bijvoorbeeld aan mijn keukenkastje vragen. #goedgesprek (Laura)

8 – James zou een goede corona-indicator zijn. Hij reageert miauwend op elk hoestje dat hij hoort. #cute #gekkekat (Laura)

9 – Van die nét te kleine parkeergaatjes waarbij je twijfelt of je de auto 20 keer gaat steken. En er dan net een auto achter je aan komt rijden. De knoop vervolgens abrupt doorhakken en er dan maar vandoor schieten en een ander plekje zoeken. #langeautohooooor #defense (Laura)

10 – Als je te lang gaat nadenken hoe katten zich wassen, dan wordt het best iets geks. Als ik dat ook zou doen, dan zou ik nu bijvoorbeeld naar (3!) Pringles ruiken. Het keukenkastje protesteerde niet eens. #gesnoept #chipstong #wassen #nothanks #jakkie (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    6 november 2020 / 8:53 am

    Ook een kat nemen, zullen we, denk ik soms, we hebben het kattenluikje nog. Maar dan lees ik weer over kots, hm, toch maar niet. Een robotstofzuiger dan? Hè nee, steeds al die stoelen aan de kant… Dan maar pringles of chocola.
    Jullie en de katten een heel fijn weekend gewenst, sloffen aan, cappuccino binnen handbereik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge