Geëscaleerde cravings, kattenhuishouden en lol met Assepoester – 10 mini-anekdotes

1 – Ik had zin in wat lekkers. Een half uur later laadden we twee chocoladerepen, een Frans kaasje en tompoezen uit onze boodschappentas. #thisescalatedquickly #moetkunnen (Laura)

2 – “Dit gerecht ziet er niet zo elegant uit.” Menn, ik mocht willen dat mijn gerechten er zo uit zien. #MasterChef (Dorinde)

3 – Ik voel me als herboren. #opdefiets #stuuromhoog #nietmeerkromzitten #tochgingikmetdeauto (Dorinde)

4 – Assepoester zou zich kapot lachen. #avondklok #voordekatten #zevenuur (Dorinde)

5 – Sinds we de reclames niet meer door kunnen spoelen omdat we niet meer kunnen opnemen, heb ik wel opvallend veel vaker trek in iets lekkers. #reclame #chocolaoveral (Dorinde)

6 – Wanneer ik de robotstofzuiger/dweil z’n ding laat doen, zorg ik er eerst voor dat het huis er ‘klaar’ voor is. Bijzettafels omhoog, kleed oprollen en de stoelen op tafel. De katten vinden het prachtig en slapen het liefst op de stoel, op tafel. #royals (Laura)

7 – Kat is doorweekt en wil NU op schoot. Mama zwicht dus maar en heeft nu een natte broek. #gottalovethecats (Laura)

8 – Ik wring me in bochten, laat mijn benen slapen en krijg kramp, zolang de kat maar lekker zit. #opschoot #gezellig #evendoorbijten #opdreefmetkattentweets #sorry (Laura)

9 – Van die leerlingen die tijdens Frans met hun rekenmachine spelen. En ik maar roepen dat ze hun telefoon weg moeten doen. “Dit is een rekenmachine, mevrouw.” Wijsneusje. Doe die ook eens weg joh! Dor zal als wiskundedocent wel trots zijn. Doe mij maar een woordenboek ;). (Laura)

10 – Een speurtocht door het huis die regelmatig resulteert in het schudden met kattensnoepjes. #zoektocht #naardekatten #verstopt #kunnensnoepjesnietweerstaan (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  2 oktober 2020 / 7:41 am

  Minianekdote 11:
  #Mobieltje uitgezet, #om 02.01: PING*****
  #Om 04.00: PING******
  (#uit zetten is aan blijven)

  Om 08.00 uur de PING van 02.01 lezen…geinig vrijdagbegin, veel kats met chocola….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge