Slecht huwelijk, oplossing voor ruzie en nieuwe wenkbrauwen – 10 mini-anekdotes

1 – Wanneer er nog een ‘sambalvliesje’ achter je kies chillt en je ineens dus pittig verrast wordt.. 😉 (Laura)

2 – “Nee, maak maar een account op jouw mailadres.” Had ik nooit moeten doen. #zoooveelmails #boodschappenbestellen #nieuwemailperwijziging (Dorinde)

3 – Rover speelt graag met een speelgoedballetje, maar die rolt steeds onder de piano. Nu hebben we maar een voorraadje aangelegd #tienballetjes #overaldoorhethuis (Dorinde)

4 – Everybody freeze! #katopschoot #wonder #misschienissieziek (Dorinde)

5 – Ik ben alweer bij Dor, haar buren zullen wel denken dat ik een slecht huwelijk heb, hahaha. Ze heeft gewoon lekkere koffie. (Laura)

6 – Tijdens het tandenpoetsen ben een luisterboek aan het luisteren en ik kies daarom bewust voor mijn normale tandenborstel ipv de elektrische. #herrie #Harrypotter #storytel (Laura)

7 – Daan en ik hadden laatst een discussie en zijn daarna ‘vredespompons’ gaan maken, hahaha. (Zo’n rond kartonnetje met een gat erin en dan wol erdoorheenhalen weetjewel). Beste kattenspeeltje ooit! Of we weer eens ruzie willen maken en dan graag een groene pompon. (Laura)

8 – Sommige mensen stijgen bijna op! #meesterfrankvisser #terugkijken #heftigeruzies #ikzoupomponsmaken (Laura)

9 – Altijd grappig om na de zomervakantie de transformaties van de leerlingen te zien. #heftigewenkbrauwenineens #trendindeklas (Dorinde)

10 – Van die natte kattenpootjes overal terwijl je net gedweild hebt. Of nou ja, de robotdweil heeft gedweild. #regenbuitje (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 augustus 2020 / 7:54 am

    Balletjes en pompommetjes en blije katten en janee en neejagediscussieer en dan natuurlijk zware wenkbrauwen, wat een week! Gelukkig ook lekkere koffie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge